2777
2789
عنوان

سانسوریا🪴

806 بازدید | 8 پست

سلام 

کیا سانسوریا دارن؟

چرا چندتا خط به اصلاح چروک افتاده رو چندتا برگ بزرگ ؟

هم مرتب آب میدم هم به اندازه لازم 

زنانی که کتاب میخوانند، برای جوامع نابرابر و مردسالار خطرناکند. زیرا آنها با مطالعه میتوانند دنیایی بهتر را تصور، و برای به وجود آوردنش، مبارزه کنند .....🌾🧡🌱                                

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

اب کم می خواد 

اب زیاد باعث چروک میشه یعنی؟

من هر هفته نصف لیوان آب میدم و بعدش آب اضافه خارج میشه

زنانی که کتاب میخوانند، برای جوامع نابرابر و مردسالار خطرناکند. زیرا آنها با مطالعه میتوانند دنیایی بهتر را تصور، و برای به وجود آوردنش، مبارزه کنند .....🌾🧡🌱                                
منظورت از خط چروک چیه؟

برگ هاش چروک شده 

چندتا خط افتاده روی برگ

برگ هاش چروک شده  چندتا خط افتاده روی برگ

اب زیاد میدی احتمالا

موقع ابیاری حتما خاک گلدون چک کن اگ خشک شده بود و رطوبت کافی نداشت ابیاری کن 

محیط هر خونه ای فرق داره رطوبتش و هواش اینک بقیه میگن چن وقت ی بار اب بده همون کارو نکن، هر دفعه برای ابیاری چک کنی دستت میاد ک چن وقت ی بار ابیاری کنی

کدوم بدتره؟ زندگی کردن مثل یک هیولا یا مردن مثل یک انسان..
اب زیاد باعث چروک میشه یعنی؟ من هر هفته نصف لیوان آب میدم و بعدش آب اضافه خارج میشه

باید ببینی خشک شد بعد آب داد

دنیا دو روزه سعی کنید به هم محبت کنید و رعایت حال همو کنید سعی کنید پل باشید نه پل خراب کن ....شاید فردایی نباشد مهربون باشید و انسان .

اب زیاد میدی احتمالا موقع ابیاری حتما خاک گلدون چک کن اگ خشک شده بود و رطوبت کافی نداشت ابیاری کن&n ...

افرین دقیقا

دنیا دو روزه سعی کنید به هم محبت کنید و رعایت حال همو کنید سعی کنید پل باشید نه پل خراب کن ....شاید فردایی نباشد مهربون باشید و انسان .