2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سربالایی ولیعصر. دکتر مسعود جهانبخش. فکر نمیکنم تو تبریز کسی رو دست اون باشه. من صورتم ژل زدم ولی خی ...

والا من رفته بودم دکتر محمدی نژاد یسال ژل لبم خوب موند ولی زیر لبم گوله گوله شده میترسم برم تو واقعا راضی هستی؟

والا من رفته بودم دکتر محمدی نژاد یسال ژل لبم خوب موند ولی زیر لبم گوله گوله شده میترسم برم تو واقعا ...

من سه ساله میرم پیش اون. کل تبریز هم تحقیق کردم بهتر از اون نبود. بعد از سه سال اسفندماه دوباره تزریق کردم خیلی خوب شده.

مرسی گلم

عزمزمه تو پیش کی زدی ژل ؟؟

راضی بودی ؟

چون من هم تصمیم دارم برم ولی دکتر خوب هنوز پیدانکردم

آقای نامحترم درخواست نده لطفاببین تو جی هستی که تو نی نی سایتی متاسفم برات نمیدانم چه میشود ولی من هنوز هنوز امیدوارم در میان ناامیدی. اگه ضد زنی تو تاپیک های من نیاااااا

سربالایی ولیعصر. دکتر مسعود جهانبخش. فکر نمیکنم تو تبریز کسی رو دست اون باشه. من صورتم ژل زدم ولی خی ...

سلام عزیزم ببخشید من امسال اولین باره برای صورتم میخوام برم تزریق فیلر ،منتهی دو دل هستم بین جهانبخش و زاهی ،شما راضی هستین؟کل صورت هزینه چند میشه؟ متقارن درمیاد؟مارکی که برای شما استفاده کرد چی بود

سلام عزیزم ببخشید من امسال اولین باره برای صورتم میخوام برم تزریق فیلر ،منتهی دو دل هستم بین جهانبخش ...

سلام گلم من از جهانبخش خیلی راضی هستم. مارک ژل یادم نیست ولی بهش گفتم بهترینشو تزریق کنه و هر چند سال هم که برا تمدید رفتم گفتم از همون قبلیه تزریق کنه. در هر حال حاضر کاناداست ولی از ۱۵ بهمن وقت داده با بیست درصد تخفیف. من از قیمت‌های جدیدش خبر ندارم

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 15 ساعت پیش
2791
2779
2792