2777
2789
عنوان

مامان هایی که بچه زیر ۶ سال دارند

177 بازدید | 14 پست

سلام به مامانای عزیز این دوره سنی شخصیت بچه شکل میگیره ما مادر ها سعی بر این داریم که یک بچه باهوش تربیت کنیم و از همون ۲ سالگي شروع میکنیم به بچه هامون شعر و سوره یاد دادن و آموزش و خیلی افتخار می‌کنید که چقدر بچه ام باهوشی ولی میدونید با این کارتون چه لطمه بزرگی به کودک می‌زنید؟ ؟ کودک در این مرحله سنی فقط فقط فقط باید بازی کنه اگه می‌خواهید بچه باهوشی تربیت کنید از طریق بازی این کار رو انجام بدید برای دریافت اطلاعات بیشتر به کانال روانشناسی ما و کانال کتابخانه صوتی در روبیکا مراجعه کنید آیدی کانال

Ravankavisho@

دختر من میگه نمیخوام چیزی یاد بگیرم.. الفبا میخوام یادش بدم میگه برو بابا🤧😪

دختر قشنگم ، عزیز مامان من با تو خوشبخت ترینم😍🧿🧚‍♀️.      فکر نکن چون جوابتو نمیدم کسی هستی... اتفاقا چون هیچی نیستی جوابتو نمیدم و حوصله کَل کَل با تو رو ندارم و مهمتر اینکه کاربریمو دوست دارم نمیخوام به خاطر یک عدد هیچ از دست بدم🤗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان یه سوال داشتم یه دختر ۴ ساله باید چه چیز هایی بلد باشه؟

یه بچه چهار ساله باید اسم رنگ ها رو بدونه و تشخیص بده جملات رو بتونه ادا کنه و شمارش رو بلد باشه خودش باید دیگه بره دستشویی و خودش رو بشوره و خودش لباس های خودش رو عوض کنه و خیلی چیزای دیگه ولی مهم هاش این ها هستند

دختر من میگه نمیخوام چیزی یاد بگیرم.. الفبا میخوام یادش بدم میگه برو بابا🤧😪

😅😅😘😘😘

اینجا جای تبادل نظره نه تحمیل نظر رعایت فرمایید🙏درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊میخام برای دخترم مادری باشم که مامانم برام نبود😔