2777
2789
عنوان

ماشین یا طلا

442 بازدید | 39 پست

بچه ها 

من حس میکنم باردارم هنوز مطمئن نیستم 

سرکارم با سرویس میرم از اول خرداد 1 ساعت زودتر تعطیل میشم اونم سرویسم نمیاد اونموقع مجبور میشم 1 ساعت بیشتر بمونم 

و امنیت خودم و بچه هم مهمه واسم 

بنظرتون سرویس طلامو بفروشم یه ماشینی بگیرم واسه خودم؟ شما جای من بودین سرویستون رو میفروختین؟ خیلی دوستش دارم ولی ماشین هم خیلی نیاز دارم برای رفت و آمدم 

حالا اول از بچه مطمئن بشو 

کلا ماشین ندارین همسرت داره؟

بلاخره منم بعد هفت سال مامان شدم.خدایا خودت نی نیمو  حفظ کن صحیح و سالم بیاد بغلم ..ان  شاءالله  روزی همه منتظرا....منتظرا ناامید نباشید فقط من یک درصد هم فکر نمیکردم باردار بشم ولی بلطف خدا شدم😍❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره میفروختم بعد کم کم میتونی طلا هم بخری

طلا اندازه مصرفی خودم دارم ولی شک دارم یکی میگه ارزش طلات بیشتره تا ماشین و این حرفا 

ولی ماشینه هم جور بشه تر و تمیزه تهش روزی کارش نداشتم میتونم بفروشم 

همسرم داره خودم ندارم  و از اول خرداد تا شهریور بساط رفت و آمدم رو دارم

اخه به دردسر های داشتن ماشین دوم هم فکر کن خرج ماشین و ....نمیشه چندتا همکار با هم سرویس بگیرین ببره و بیاره راحت؟

بلاخره منم بعد هفت سال مامان شدم.خدایا خودت نی نیمو  حفظ کن صحیح و سالم بیاد بغلم ..ان  شاءالله  روزی همه منتظرا....منتظرا ناامید نباشید فقط من یک درصد هم فکر نمیکردم باردار بشم ولی بلطف خدا شدم😍❤
طلا اندازه مصرفی خودم دارم ولی شک دارم یکی میگه ارزش طلات بیشتره تا ماشین و این حرفا  ولی ماشی ...

عزیزم ارزش خودت از همش بالاتره

اره ممکن طلا خیلی ارزشش بیشتر بشه اما امنیت تو بالاتر از هر دوشه

اخه به دردسر های داشتن ماشین دوم هم فکر کن خرج ماشین و ....نمیشه چندتا همکار با هم سرویس بگیرین ببره ...

نه متاسفانه 

بديش اینه مینی بوس هم هست 

بیمارستان کار میکنم با تایم درمانی ها هست نه ماهایی که اداری هستیم 

نه متاسفانه  بديش اینه مینی بوس هم هست  بیمارستان کار میکنم با تایم درمانی ها هست نه ماه ...

یه تاکسی میتونستید هماهنگ کنید مثل بچه مدرسه ای ها خیلی خوب بود تا طلا بفروشی بخاطر چند ماه اونم 

نه متاسفانه  بديش اینه مینی بوس هم هست  بیمارستان کار میکنم با تایم درمانی ها هست نه ماه ...

من مهر پارسال مرخصی زایمانم تموم شد همزمان سروس هامون جمع شد. من موندم و دو بچه که نه می تونستم چند مسیر اسنپ بگیرم هم نمی تونستم با دو بچه ما ماشین راه بیام. طلا فروختم 210 تومن ماشین گرفتم. ماشینم الان شده 400 و خورده ای هر چند طلا هم زیاد از دست دادم

من مهر پارسال مرخصی زایمانم تموم شد همزمان سروس هامون جمع شد. من موندم و دو بچه که نه می تونستم چند ...

آره دقیقا من حرفم اینه مرخصی زایمان هم بگیرم وقتی برگردم پاس دارم میتونم 1 ساعت زودتر برم خونه و قطعا بچه یجایی هست که بردارم 

در حال فکر میکنم سرمایه ام از بین نمیره ولی شک دارم بفروشم یا نه 

بعد الان میگن از 4 ماهگی دوران بارداری میتونی دورکاری بری چند روز هفته 

تهش حس میکنم نیازم میشه ماشین 

من این کارو کردم و متاسفانه تصادف کردم و ارزش ماشینم اومد پایین و طلا گرون شد اگه تو هم همین کارو کر ...

ای بابا

چشم من برای این میخام که سرعت کم برم خطری واسم نداشته باشه 

یه تاکسی میتونستید هماهنگ کنید مثل بچه مدرسه ای ها خیلی خوب بود تا طلا بفروشی بخاطر چند ماه اونم&nbs ...

اگر میشد خیلی خوب بود ولی مگه چقدر درآمد دارم که ماهی 3 و خوردی فقط پول تاکسی بدم 

اگر میشد خیلی خوب بود ولی مگه چقدر درآمد دارم که ماهی 3 و خوردی فقط پول تاکسی بدم 

مشورت کن با بقیه نهایت اگه نتونستی تصمیم بگیری استخاره بگیر