2777
2789
عنوان

درد دل

67 بازدید | 5 پست

خیلی خستم 19سالم بود ازدواج کردم شوهرم دستش خیلی خالی بود اونقدری دستش خالی بود و هیچ پس اندازیم تو زندگیش نکرده بود که توان خریدن هیچی رو نداشت،ولی من دوسش داشتم بااینکه خودم سختی کشیدم و مامانم بخاطر طلاق از بابام خودش تنهایی منو داداشم و بزرگ کرده بود ولی بازم سختی رو به جون خریدم دوران عقدم خیلی بد بود چون خونواده ها مدام باهم بحث میکردن خدا خدا میکردم زود عروسی کنیم این دوران تموم بشه طبقه پایین خونه پدر شوهرم به گفته خودشون روز خواستگاری قرار بود مال شوهرم باشه چون یدونه پسره منم حداقل دلمو خوش کردم ک مستأجری نمی‌کشم ما طبقه پایین رو سال97 حدود 60تومن خرجش کردیم و درستش کردیم چندماه نشستیم صبح تا شب می‌رفتیم سرکار شبا میومدیم خسته و بی جون شام درست میکردم و تااخر شب ب کارای خونه می‌رسیدم ولی بازم راضی بودم شوهرمم خیلی زحمت میکشید حدود 6ماه بعد با خوانوادش دعوامون شد سر دخالت کردن و همین مشکلات که اکثرا دارن ،دعوامون جوری بود که خواهرش منو زد شوهرمم نتونس طاقت بیاره خواهرش و زد چون دست درازی کرد در صورتی که داشتیم فقط لفظی جدال میکردیم اینم بگم من اصلا اهل فحش دادن و بی احترامی کردن نبودم هیچوقت 

شوهرم گفت از این خونه میریم آرامشمون مهمتره 2سال رفتیم مستأجری 

شوهرمم4ماهی کلا خوانوادشو گذاشت کنار بخاطر بی احترامی و کتک کاریاشون تازه انکار کرده بودن همه جا که مااینکارارو نکردیم 

بعد از4ماه یهویی ب دلم افتاد زنگ زدم پدرشوهرم و بااینکه بد باهام حرف زد گفتم تشریف بیارین خونمون کم کم آشتی کردیم کمتر از 1سال بعد پدرشوهرم فوت شد ماهم باز برگشتیم سر جای خودمون 

الان 2سالی هست برگشتم روبروی خونمون زمین کشاورزیه منم طبقه پایین میشینم از بچگی از مارمولک وحشتناک می‌ترسیدم 

تابستونا همش مارمولک داریم امروز هنوز تابستون نشده یکیشونا دیدم قلبم درد گرفته از ترس 

دیشبم آبگرمکن ترکید و تموم زندگیم بهم ریخت کابینتام یه تیکش خراب شد چون ام دی افه 

خیلی خستم چندساله بخدا یه آرایشگاه نرفتم یه اصلاح کنم 

دیشب با خودم گفتم چرا خدا به ماهایی که پول حروم نمی‌خوریم فضولی زندگی بقیه رو نمی‌کنیم صد بار یه حرفو مزه مزه میکنیم یوقت دل کسی نشکنه کمک نمیکنه

دور و بریامو ک میبینم ب این نتیجه میرسم من دارم راه رو اشتباه میرم😏😏

الان 1ماهه نه گوشت داریم نه مرغ 

چرا واقعا طبیعی ترین نیازامونا نمی‌تونیم برآورده کنیم

همسرمردی زحمتکش

چرا از ذکر استفاده نمیکنین

مشاوره در تمامی زمینه ها رایگان(علوم قرآنی_قانون روابط_اقتصادی_اذکار معجزه اسا_نا امیدی_راه مقابله با فقر و بدبختی و انگیزه نداشتن) فقط به جهت پرداخت زکات علم گهگاهی میام اینجا و با راهنمایی دیگران ارامش میگیرم وقتی داده های مغزتو انتقال میدی فضا رو بیشتر باز میکنی که چیزای جدیدی یاد بگیری انرژی میگیری از راهنمایی دیگران اینقدرم کتابای روانشناسی خوندم که حتی با حرکات بدن ادما هم میفهمم چی تو ذهنشونه اگرم نظر منو قبول نداری بهتره با من بحث نکنی چون من برای بحث کردن اینجا نیستم و برای کمک کردن اینجا هستم پس هیچوقت نمیتونی وقت منو بگیری در جهت چیزای بیهوده.(خواهش میکنم وقتی که من برای راهنمایی دیگران گذاشتمو با بحث کردن با من تلف نکنید.)فقط خواهشا سریع سوال بپرسین و خیلی خلاصه وار

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا از ذکر استفاده نمیکنین

دیگه کارم از این چیزا گذشته،انقدر از اینکارا کردم که دیگه هیچ اعتقادی برام نمونده 

کافیه یه کار خوب کنم فرداش به جا پاداش سزاشو میبینم!!!!

همسرمردی زحمتکش

الهی عزیزم همینکه زندگیتو دوست داری و همسرتو و تلاش میکنی برای ساختش خیلی خوبه نقصیر شما نیست زندگیها سخت شدن صبور باش از خدایت هر روز صبح  قبل از بیدار شدن طلب روزی کن ببین تا شب نشده چقدر بهت روزی میفرسته اصلا فکرش را نمیکردی فقط بخواه.

نگین ای خداااااااااااااااااا مشکل دارم بگین ای مشکل خداااااااااااااااااااااا دارم

سلام عزیزدلم امیدوارم این لحظه که داری پیامم رو میخونی غرق در خوشبختی و آرامش باشی☘🌺☘🌺☘🌺☘

من مشاور خانواده و مشاور حقوقی هستم،و بصورت آنلاین (چت و ویس) ارائه خدمات میدم تو هرپیامرسانی که برای شما مقدور باشه(تلگرام_واتساپ_روبیکا_ایتا_بله_سروش_گپ_آیگپ و اینستاگرام)

مشاوره بصورت چت ویس هست،البته من ویس میدم شما با تایپ یا ویس دادن فرقی نمیکنه هرکدوم راحت

باشین😍یعنی تو خونه زیر باد کولر یا کنار بخاری میشینی و آنلاین با مشاورت صحبت میکنی!🤩

خبر خوب دیگه اینکه وقتی که براتون رزرو میشه با هماهنگی خودتونه یعنی یه تایمی براتون رزرو میشه که خود شما انتخابش کرده باشین تا بدون دغدغه آنلاین باشین😍 خبر بهتر اینه که خیلیا به هردلیلی اعتماد نمیکنن هزینه رو اول واریز کنن اینم مشکلی نداره میتونین اول مشاوره بشین بعد حق المشاوره رو پرداخت کنین🤩🤩🤩

مشاوره خانواده در زمینه(همسرداری_حل اختلافات زناشویی_فرزندپروری_مهارت های افزایش اعتماد بنفس_آموزش جذب همسردلخواه ویژه دختر خانوما و آقا پسرا_آموزش تکنیک فراموش کردن عشق سابق_و کلی موضوعات دیگه)

مشاوره حقوقی در حوزه خانواده(طلاق_مهریه_نفقه_حضانت_جهیزیه ارث_نسب و....)

✅انواع دادخواست_لایحه واظهارنامه در اسرع وقت بصورت نیم بها تنظیم میشه.

اینم لیست حق المشاوره:

⬅️مشاوره خانواده یکساعته ۷۹تومن😍

⬅️مشاوره خانواده سی دقیقه ای ۵۹تومن😍

⬅️مشاوره حقوقی ۱۵ دقیقه ای ۶۰ تومن😍

درصورت تمایل به آیدی که تو قسمت امضام گذاشتم پیام بدین و یا درخواست بدین تو خصوصی بهتون شماره همراه بدم

درپناه خدای مهربون باشین بهترین ها نصیبتون🌱

شرایط مشاوره رفتن نداری؟هزینش برات سنگینه؟ مسیر خونه تا مراکز مشاوره برات دوره؟دوست نداری حضوری با مشاور راجب مشکلت صحبت کنی؟دلت میخواد تو خونه بشینی و با مشاورت در ارتباط باشی؟ همه اینا قابل حله!! اونم با پنجاه درصد تخفیف!!!!!!😍😍😍بله خانوما من کارشناس ومشاوره خانواده هستم و کارشناس و مشاوره حقوقی🤩در زمینه مربوط به مشاوره خانواده در موضوعات:حل اختلافات بین زوجین،آموزش همسرداری،آموزش جذب همسردلخواه ویژه دختر خانوما و فرزندپروری مشاوره ارائه میشه خدمتتون🌹در زمینه مشاوره حقوقی هم در حوزه مسائل مربوط به خانواده (طلاق_مهریه_نفقه_حضانت_جهیزیه_ارث_نسب و دیگر مسائل مربوط به خانواده)مشاوره ارائه میشه،انواع دادخواست، درخواست،لایحه،اظهارنامه در اسرع وقت با ۵۰ درصد تخفیف تنظیم میشه،آیدی مشاور در روبیکا،ایتا،سروش،گپ،بله وآیگپ:moshavere_onlinee                                و در تلگرام:moshavere_onlineeeپیام بدین🌱