2777
2789
عنوان

قد پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 770 بازدید | 41 پست
😐😐😑😑بابا قدش واس ی پسر خوبه

قد و هیکل برای مردها  مثل زیبایی صورت برای زن هاست..انقدر که تو عزت نفسشون اثر داره...خوبه..وای اون عدد ۱۸۰ اثر روانی داره روش..و گرنه میفهمم حرفت رو..واقعا دو سانت از نظر عقلی خیلی تفاوتی نداره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قد و هیکل برای مردها  مثل زیبایی صورت برای زن هاست..انقدر که تو عزت نفسشون اثر داره...خوبه..وای ...

الان برادر شوهر من ۱۷۵ هست..هر جا میره به دروغ میگه ۱۸۰ و یکی دو هستم...شب عروسیشم داد تو کفشش پاشنه گذاشتن..بنظر من فرقی نکرده بود ولی اثر روانی که برای خودش داشته انگار مهمه

قدش که عالیه مطمن باش ۱۸۰ و رد میکنه   دیگه چقدر بلند بشه  کاش پسر منم ۱۸۰ بشه چون بابا ش ...

امپول هرمون رشد واسش میزنید؟ منم خیلی رو قد پسرم حساس شدم الان دوستاش من قدم کوتاهه ولی باباش خوبه قدش خیلی بفکرم که چیکار کنم

امپول هرمون رشد واسش میزنید؟ منم خیلی رو قد پسرم حساس شدم الان دوستاش من قدم کوتاهه ولی باباش خوبه ق ...

نه بابا میگم دوسال و نیمه ست تازه   الان هم قدش خوبه  ولی من گفتم ببرم خیالم راحت شد فقط یه سری مکمل داده   آمپول رشد و معمولا دیگه وقتی میزنن که هیچ جایی است رشد نیس چون عوارض داره   فعلا فقط ازمایش و عکس مچ دست انداخته که گفت جفتش عالیه