2777
2789
عنوان

عالم تناسخ

1147 بازدید | 145 پست

چیزی راجع بخش شنیدین؟

کسایی ک ب تناسخ اعتقاد دارن میگن انسان ۷ کالبد عوض میکنه یه بار زنه ی بار مرده یه بار گیاهها خلاصههه

...دوست داشتید حرف بزنیم راجع بهش 

فک کنم تو زندگی قبلیم سگ بودم😐🤣

قهرمان ها هرگز نمیمیرن..اونا تو قلب ما زندگی میکنن و مارو شجاع میکنن.. این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحظه لحظه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

🤣🤣🤣🤣چرااا

همش عصبی ام..دوس دارم دهنت بقیه رو صاف کنم فقط

قهرمان ها هرگز نمیمیرن..اونا تو قلب ما زندگی میکنن و مارو شجاع میکنن.. این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحظه لحظه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

من تا تهش رفتم آخرشم بهشت و جهنمه ها🤣

نه بابا ، به نظر من که بهشت و جهنمی وجود نداره

هر کاری کنی ، جوابش رو همین دنیا پس میدی یا بعد تناسخ  دوباره برگشتی به این دنیا، تقاص کارتو پس میدی 

¸„.-•~¹°”ˆ˜¨ هیچ وقت بیخیال رویایے کـہ تمام زنـבگیت בنبالش بوבے نشو ¨˜ˆ”°¹~•-.„¸
ادم از ابتدای خلقت هقت کالبد عوض میکنه و باید تا کالبد آخرش آدم پاکی باشه و بمیره اگ نتونست تهش ناب ...

االان به نظرت همه پاکن که میمیرن؟؟؟ 

اگرتناسخ هست به من بگو روز قیامت کدوم کالبد وارد بهشت یاجهنم میشه؟ 

زنه؟ 

مرده؟ 

گیاهه؟ 

پناه برتو که بی واژه مرا میشنوی♥             خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙                      🙏🏻 یَا مَنْ یَکفِی مِنْ کلِّ شَیْ ءٍ وَ لَا یَکفِی مِنْهُ شَیْ ءٌ اکفِنِی مَا أَهَمَّنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ بحق محمدٍ و آل محمد صلواتک علیه 🙏🏻              ✅  درمانگر طب سنتی وطب فشاری ام سوالی داشتی خوشحال میشم بتونم کمکت کنم ✅
نه بابا ، به نظر من که بهشت و جهنمی وجود نداره هر کاری کنی ، جوابش رو همین دنیا پس میدی یا بعد تناس ...

ببخشید اگر وجود نداره خیلیا قتل میکنن و کسی نمیفهمه دزدی کلاه برداری و... شکستن دل و... درسته کارما هست و جوابش رو این دنیا خیلیا میبینن اما بعضی اعمال نتیجه ش جهان بعدی آشکار میشه 

پناه برتو که بی واژه مرا میشنوی♥             خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙                      🙏🏻 یَا مَنْ یَکفِی مِنْ کلِّ شَیْ ءٍ وَ لَا یَکفِی مِنْهُ شَیْ ءٌ اکفِنِی مَا أَهَمَّنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ بحق محمدٍ و آل محمد صلواتک علیه 🙏🏻              ✅  درمانگر طب سنتی وطب فشاری ام سوالی داشتی خوشحال میشم بتونم کمکت کنم ✅

من یه مدت راجبش یه تئوری هایی خونده بودم ... 

ب اون صورت معتقد نیستم بیشتر جالب بود برام تا اینکه بخواد مهم باشه ... 

اما بعد یه تئوریهایی خوندم راجب اینکه تناسخ رو نقض میکرد و بنظرم همچین بیخودم نبود ...

حالا دقیق یادم نیست ولی خب ..