چرا هرکس خودش یا بچش مریضه به دروغ میگه حساسیت فصلیه همه علایم سرماخوردگی رو دارن بعد میگن حساسیته یه بار بچم مریض کردن ۵ بار بردمش دکتر دو شیشه چرک خشک کن خورد تا خوب شد والا الان میترسم کسی حتی نزدیکش بشه بعد تازه با پر رویی به بچه هاشون میگن بیا با نینی بازی کن گناه نداره واقعا یه بچه ۷ماهه
توام به روشون بیار بگو نه دست شما درد نکنه سری پیش ازتون حساسیت فصلی گرفت لازم نکرده بازی کنن
لطفا به خاطر خودتون هم که شده به نظر من و بقیه اکتفا نکنید ما خدا نیستیم همگی ممکنه اشتباه کنیم🧡/تایپ شخصیت INTP/ چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم....مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم...طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری...خود را کشتم و درمان خود کردم/ چون نهالی سُست میلرزد روحم از سرمای تنهایی میخزد در ظلمت قلبم وحشت دنیای تنهایی دیگرم گرمی نمیبخشی عشق،ای خورشید یخ بسته سینهام صحرای نومیدیست خستهام، از عشق هم خسته../ خدایا شکرت ولی کاش انقد زود نعمتاتو از من بی لیاقت نگیری :)
به خدا خیلی رو دارن میگم سرما خورده بچتون میگن نه حساسیته میگم بچم من تازه خوب شده دوباره هم میگن بی ...
خب پس دیدی مریضن بلند شو برو خونه بگو هروقت حساسیتتون تموم شد تشریف میارم یا تشریف بیارید...من بچم بدنش ضعیفه
لطفا به خاطر خودتون هم که شده به نظر من و بقیه اکتفا نکنید ما خدا نیستیم همگی ممکنه اشتباه کنیم🧡/تایپ شخصیت INTP/ چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم....مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم...طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری...خود را کشتم و درمان خود کردم/ چون نهالی سُست میلرزد روحم از سرمای تنهایی میخزد در ظلمت قلبم وحشت دنیای تنهایی دیگرم گرمی نمیبخشی عشق،ای خورشید یخ بسته سینهام صحرای نومیدیست خستهام، از عشق هم خسته../ خدایا شکرت ولی کاش انقد زود نعمتاتو از من بی لیاقت نگیری :)
بخدا ما اینجوری نبودیم نه خودم نه خانوادم ولی اینا انگار از ما بدشون میاد از قصد اینجوری میکنن
بچه ی منم چهارده ماهشه. دو سه بار از. بچه ی خواهرشوهرم مریضی گرفت. آخرش زنگ زدم به مادرشوهرم گفتم من فکر میکنم بچه ها خیلی راحت از همدیگه مریضی میگیرن. لطفا از این به بعد اگر طاها حتی کوچکترین علائم حساسیت هم داشت بگید ما نیایم تو جمع. از اون به بعد سعی کردن رعاایت کنن بهتر شد اوضاع
نمیدمش با پرویی صد بار میگن بد بگیریم بغل مجبور میشم بدمش
من خودم بچه ندارم ولی حتی واسه بچهای دیگه ام حرص میخورم حتی یبار سر بچه خواهر شوهرم با زندایی شوهرم بحثم شد بچه نوزاد نمیتونست گردنشو نگه داره هی میگفت بدین بغل پسرم بزارین اروم بگیره شلوغ نکنع تو ی مهمونی بودیم وای اونم بچه رو نمیتونست نگه داری دستو پاشو کجو کول میکرد اخرش گفتم بده من کشتی بچه رو مادرش گفت هر موقع بچه خودت شد اصلا نیا تو جمع منم گفتم اگه بچه دار بشم واسه راحتی بچم با کمال میل میشینم خونه تا اینکه بچه رو بدم دست ی بچه دیگه که خودش ۴. ۵ سالشه بار انداز کنه
روشنفکر بازیاتونو برای خودتون نگهدارید روشنفکری ب توهین نیست جامعه کشش داشتن این همه روشن فکرو نداره