2777
2789
عنوان

مجردانه 💝

| مشاهده متن کامل بحث + 69 بازدید | 73 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سیندخت دعا کن با کسی ازد کنی که قبلش بتونی یه عشق خوبو تجربه کنی نه یه عشقی که سراسر دردو عذاب باشه. ایشالا توام همونجوری که مد نظرته ازد میکنی. الکی زندگیو برای خودت سخت نکن با این افکار
تمــام آرامشــم را مدیـــون همان انتــظاری هستم کـــه دیـــگر از هیــــچکس نـــــدارم ...!  
وای سیندخت جون پس حالا حالاها خیـــــلی وقت داری.از من میشنوی از زندگیت لذت ببر.کلاسای مختلف برو.دانشگاه.برو خوش بگذرون.به قول آلیس یه جایی به یه شکل غیر منتظره جوری یکی وارد زندگیت میشه که تا به خودت بیای می بینی خوشبخترین هستی
درنیابد حال پخته هیچ خام پس سخن کوتاه باید , والسلام!
افکار خاصی ندارم رادا جان
میخوام از فکرش بیام بیرون کمتر زجر بکشم
اعصابم واقعا له میشه هر بار با خواستگار برخورد میکنم.آنقدر بهم میریزم با اینکه نمیشناسم بیچاره ها رو کلی فحششون میدم
خدایا مرسی که عشقمو بهم دادی💑👰❤
اشتباه تو اینه که با هیچکدومشون نمیحرفی و بصورت جدی بهشون فکر نمیکنی از کجا معلوم مهر یکیشون به دلت نیوفتاد و عاشقش نشدی؟
تمــام آرامشــم را مدیـــون همان انتــظاری هستم کـــه دیـــگر از هیــــچکس نـــــدارم ...!  
رادا جان من کلا با این سبک ازدواج و آشنایی و فرآیند مشکل دارم.حس توهین و تحقیر دارم.اصلاااا نمیخوام اینجوری.بعد وقتی میبینم بقیه راحت دارن زندگیشونو میکنن و روابطشونو دارن و خیلی هم خوب و رمانتیک و همه چی عالی بعد برای من خواستگار زنگ میزنه به حدی حالم خراب میشه که قابل توصیف نیست.نه از حسودی ها.به خدا آدم حسودی نیستم.از دیدن روابط عاشقانه بقیه اتفاقا لذت میبرم.برای خودم ناراحت میشم که لیاقت یه زندگی خوب ندارم.
حق داری منم کلا متنفرم از ازدواج سنتی. شایدم اشتباه میکنم اما دست خودم نیست
رادا من از تنفر گذشتم والا آنقدر تک تکشونو فحش میدم خودم تعجب میکنم آنقدر فحش بلد بودم نمیدونستم😂 هر بار هر کی زنگ میزنه کلی گریه میکنم الان خود خدا هم استغفرالله بیاد پایین بگه سنتی من بازم میگم نه