هم خودم هم بچهام غریب افتادیم.رفتم دیدمش تنها مونده بود بچهام.منم اینجا تنهام.بچهام توو nicu هست.مثل مرغ سرکنده شدم نمیدونم چکار کنم.تخت بغلیم دخترش عطسه میکنه به مادرش میگه مامان نگا عطسه کرد یعنی ریهاش سالمه من این طرف میمیرم و زنده میشم.درد داریم،هم جسمم هم روحم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
سلام عزیزم.ما بعد از ۶ روز مرخص شدیم.لعنت به بیمارستان.از اون موقع خواب ندارم .همین میخوابم با حالت خفگی بیدار میشم.هنوز هم نمیدونم هر رفتارش طبیعی هست یا نه.انشالله که زود میرید خونه عزیزم نگران نباش
خدا رو شکر ک خونه این خیلی نی نیم داره اذیت میشه از زیر بغلش رگ گرفته بودن 😭اصلا هم نمیگن کی مرخص ...
نامردها خیلی توو بیمارستان اذیت میکنن.من هنوز هم نمیدونم برای چی بچهام رو بستری کردن.بغلش کردی؟من رو تا سه روز بهم ندادنش شیرم کم شده.خیلی دارم غصه میخورم