2777
2789
عنوان

سرطان سینه😭

8138 بازدید | 71 پست

مادرم ۶۰سالشه،سرطان پستان سه گانه منفی گرید سه،لنفاویش هم درگیره، توده هم چهارسانته چون سه گانه منفی هست دکتر گفت به شیمی درمانی خوب جواب نمیده.....خواهر و برادر مجرد دارم که خیلی ناراحت هستن چون پدرم فوت شده،میترسن مادرهم از دست بره، تنها و بی کس بشن ....سه ماه هست که متوجه شدیم مادرم خطرناکترین سرطان رو‌داره....مطب متخصص سرطان به شدت شلوغه،دکتر اصلا اهمیت نمیده😭یهو زندگیمون تیر وتار شد،مادرم که مظلوم و صبور و باحیا و مهربون بود هرروز وضعیتش خرابتر میشه......

اگه تجربه و راهنمایی دارین کمک کنید اگر نه برای مادرم دعا کنید🤲🤲قدر مادرهاتون رو بدونین،من هرروز که صبح میشه میگم خدایا شکرت مادرم دیروز زنده بود،کمک کن امروز هم باشه😭

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

خانمی بین خانمها خیلی شایع شده 

ولی کاملا درمان داره 

حتی الان جراحی میکنن پروتز میذارن درمان میشه 

فقط ممکنه چند سال یبار نیاز به عمل مجدد پیدا کنه که اونم اشکالی نداره

باردار نيستم تيكر تولد چهار سالگي پسرم♥️🧿♥️♥️

خدا به حق پنج تن شفای مادرتونو بده الهی آمین قلبم شکست عزیز م خدا بهتون کمک کنه انشالله متوسل شو به امام حسین شفاش بگیر عزیزم 

تمام ترسم از اینست که تو یک شب بخواهی به خوابم بیایی و من از شوق دیدار تو بیدار نشسته باشم 
خدا خودش کمکتون کنه پس چرا آنقدر دیر تشخیص داده شده؟ سابقه خانوادگی دارین ؟ هر سال ماموگرافی نمیرفته ...

سابقه نداریم،تاحالا ماموگرافی نرفته بودن،اتفاقی توده لمس کرده بود و فکر میکرد باد کرده یا به چیزی حساسیت داشته ولی چندماه گذشته بود یهوپوست سینه اش قرمز شده وترسیده......

سابقه نداریم،تاحالا ماموگرافی نرفته بودن،اتفاقی توده لمس کرده بود و فکر میکرد باد کرده یا به چیزی حس ...

خوب عزیز دلم باید ماموگرافی رو رفت همون موقع که  توده حس کرده باید میرفتم