2777
2789
عنوان

عشق

86 بازدید | 4 پست

وقتی من میخاستمش با بد اخلاقی هاش ساختم وقتی دوسشداشتم عاشقش بودم جوری رفتار کرد که حتی جرعت نکنم به فکر کردن باهاش با رابطه جدی وقتی هروقت میفهمیدم با یه دختره به روش میاوردم دعوا راه مینداخت قهر میکردم میرفتم یه بار یه گل نخرید یه محبت نکرد 

حالا ک دیگ از چشمم افتاده نمیخامش از لجش رفتم با یکی دیگ حرف زدم اومده برگشته میگه میخامت بهم فرصت بده سرم ب سنگ خورده ری دم گو ه خوردم بزار بریم باهم مسافرت بزار برات گل بخرم بزار ثابت کنم

دیگ نمیخامش دیگ نمیتونم اعتماد کنم 

...🙂🙂🙃 واقعا چرا اینطوریه دنیا 

من تو روزایی که داغون بودم گرمی اشکای گونم افکار پر پیچ و خم ذهنم آشفته حالی اعصابمو هیچکس ندید جز خودم. هیچکس بلندم نکرد جز خودم، پس به حرمت «خود خوبم» حتی اگه هزار بارم زمین بخورم بازم بلند میشم و بهترین موقعیت و میسازم😉😉😌🌜 آقایون درخواست دوستی ندید میفهمید؟؟؟؟
چندسال باهاش بودی؟ 

دو سال

من تو روزایی که داغون بودم گرمی اشکای گونم افکار پر پیچ و خم ذهنم آشفته حالی اعصابمو هیچکس ندید جز خودم. هیچکس بلندم نکرد جز خودم، پس به حرمت «خود خوبم» حتی اگه هزار بارم زمین بخورم بازم بلند میشم و بهترین موقعیت و میسازم😉😉😌🌜 آقایون درخواست دوستی ندید میفهمید؟؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون منم عاشق یکی ام هفت هشت سال بپاش نشستم و کلی خیانت بهم کرده وهمیشه درحال خیانته، اونم جوری برخوردمیکنه که من جرات ندارم به جدی شدنِ رابطمون حتی فکر هم کنم، همیشه میگه ازدواج نه، فقط دوستی، تازه اونم مدام میگه پارو دمم نزار وگرنه ولت میکنم،خیلی باهام سرده و فقط یه زنگ کوتاه دروز اونم شب موقع خونه رفتن بهم میزنه، رفتارت تو اون دوسال باهاش چجوری بود محبت بیشتر ازطرف شما بود؟ اون زنگ میزد یا شما؟ ببخشید میپرسم رابطه ج. نسی داشتید(اینواگه دوست نداشتی جواب نده), الان خب اگه دوسش نداری ولش کن، اگه هنوز دوسش داری بهش یه  فرصت کوتاه بده 

چون منم عاشق یکی ام هفت هشت سال بپاش نشستم و کلی خیانت بهم کرده وهمیشه درحال خیانته، اونم جوری برخور ...

رفتارم خیلی اوایل خوب بود خیلییی یعنی اون دعوا میکرد من سکوت میکردم من هرکاری نکرد برام ب روش نیاوردم بهم زنگ نمیزد هیچی نمیگفتم و اینا اما بعد از اولین خیانتش جاهامون عوض شد رفتار من بد شد من دعوا میکردم من روش قطع میکردم من بلاکش میکردم و عجیب اون سکوت میکرد اما رابطه جدی هم نداشت با من منو بیرون نمیبرد چیزی نمیگرفت قهر میکردیم برمیگشت اوایل قهر خیلی زنگ میزد دوباره سرد میشد با بلاکش میکردم باز میرفت باز برمیگشت منم دیگ باهاش سرد و بد برخورد میکردم 

رابطه جنسی کامل هم اصلا ب هیچ عنوان خیلی چیزا هم ب زور و کم 

اما این اواخر من بذای فراموش کردنش رفتم با یکی دیگ برای اینکه زورش بیاد هم بهش گفتم اونم رفته بود با یکی دیگ اما من کات کردم اونم انگار دختره بهش خیانت کرده بود خیلی برای دختره خرج کرده دختره همزمان با اون رفت با یکی دیگ 

الان برگشته میگه پشیمونم ایقد شکست خوردم تو کنارم بودی خوب بودی برامو نمیدیدم منم پشیمونم رفتم با یکی دیگ اما حقش بود خیلی بهم ظلم کرد من حتی خیانت میکرد تو دردسر میفتاد. نگرانش میشدم زنگ میزدم بهش 

گیر کردم ک دوسش دارم یا نه نمیدونم