پوشاک_شیکپوش مدیر عضویت: 1399/01/07 تعداد پست: 1481 عنوان کسی میدونه کی باید بی بی چک بزنم | مشاهده متن کامل بحث + 87 بازدید | 19 پست من ۲۲ فروردین پریود شدم خودم با تقویم حساب میکنم انگار بیستم باید پریود بشم ولی اگه بخوام ذهنی حساب کنم هر ماه ۲۲ باید پریود بشم الان چجوری یکی من و شیرفهم کنه گیج شدم😂 اینکه چند روز از موعد پریودی ام باید بگذره ک بی بی چک بزنم مرا با حقیقت بیازار. اما هرگز با دروغ، آرامم نکن! 1402/02/18 | 02:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پوشاک_شیکپوش مدیر استارتر عضویت: 1399/01/07 تعداد پست: 1481 علایمش اکثرا حالت تهوع صبحا. ضعف تو صبحا. یبوست اینا هم بعضیا دارن تو علابم بارداری نه هیچکدوم ندارم مرا با حقیقت بیازار. اما هرگز با دروغ، آرامم نکن!
پوشاک_شیکپوش مدیر استارتر عضویت: 1399/01/07 تعداد پست: 1481 انشاالله باردار میشی. راستی چند وقته تو لقدانی؟ ممنون عزیزم، این ماه اولین باره فکر نکنم حامله باشم با وجود تنبلی تخمدان مگر اینکه معجزه بشه😂💚 مرا با حقیقت بیازار. اما هرگز با دروغ، آرامم نکن!
ژندگیط عضویت: 1401/09/04 تعداد پست: 546 ممنون عزیزم، این ماه اولین باره فکر نکنم حامله باشم با وجود تنبلی تخمدان مگر اینکه معجزه بشه😂💚 پس هنوز زوده من 6ماه طول کشید تا باردار شدم. حتما فولیک اسید بخوره خیلی خوبه هرروز تا بارداری
پوشاک_شیکپوش مدیر استارتر عضویت: 1399/01/07 تعداد پست: 1481 پس هنوز زوده من 6ماه طول کشید تا باردار شدم. حتما فولیک اسید بخوره خیلی خوبه هرروز تا بارداری دکتر بهم داده هی یادم میره بخورم 😁مرسی یادآوری کردی یادم نبود🌹❤️😘 مرا با حقیقت بیازار. اما هرگز با دروغ، آرامم نکن!
ژندگیط عضویت: 1401/09/04 تعداد پست: 546 دکتر بهم داده هی یادم میره بخورم 😁مرسی یادآوری کردی یادم نبود🌹❤️😘 فدات. حتما بخوره