hediye_khanom مدیر استارتر عضویت: 1401/10/25 تعداد پست: 3959 عنوان مشهدیا بیاین 96 بازدید | 12 پست آرایشگاه خوب معرفی کنید ک خیلی راضی بودین برای عروسیتون اینا میشه واسه حاجت دلم ی صلوات بفرستی خیلی دلم شکسته ممنون میشم عزیزم 1402/02/18 | 02:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hediye_khanom مدیر استارتر عضویت: 1401/10/25 تعداد پست: 3959 مشهدیااااا چرا پسراتون انقد قشنگن؟🥲😂 خیلی خوشگلن از خوشگلیشون مردم من 😐 میشه واسه حاجت دلم ی صلوات بفرستی خیلی دلم شکسته ممنون میشم عزیزم
hediye_khanom مدیر استارتر عضویت: 1401/10/25 تعداد پست: 3959 نیستن؟🙄😂 پسرای ایرانی خوشگلن کلا 😄😉 میشه واسه حاجت دلم ی صلوات بفرستی خیلی دلم شکسته ممنون میشم عزیزم
زیتون_پرورده_اصل عضویت: 1401/08/10 تعداد پست: 48346 من عروسیم مشهدهاون موقعا که دنبال آرایشگاه عروس بودم خواهر همسرم میگف پوپر خوبه و نغمه نگین واسه آرایش لایتکه منصرف شدم الان دیگه آرایشگاه نمیرم 🤍💍//با احترام،به دلیل تاهل هیچ گونه درخواست دوستی تحت هیچ عنوانی از هیچ جنسیتی پذیرفته نمیشود.ممنون از درک و شعور شما//
hediye_khanom مدیر استارتر عضویت: 1401/10/25 تعداد پست: 3959 من عروسیم مشهده اون موقعا که دنبال آرایشگاه عروس بودم خواهر همسرم میگف پوپر خوبه و نغمه نگین واسه آ ... عروسی نگرفتین یعنی ؟ میشه واسه حاجت دلم ی صلوات بفرستی خیلی دلم شکسته ممنون میشم عزیزم
sarasa82 عضویت: 1400/06/05 تعداد پست: 3828 مهناز حامی میشه برای پدرم فاتحه بفرستید دخترم رستاجون ۲ سال و نیمشه
زیتون_پرورده_اصل عضویت: 1401/08/10 تعداد پست: 48346 عروسی نگرفتین یعنی ؟ چراعروسیم تیرهولی یکی از دوستای دبیرستانم آرایشگره(میکاپ کاره فقط)،قبلنم زیاد آرایشم کرده و کارشو خوشم میاد چون ساده و دخترونه درمیارهآرایش مورد نظرم برای عروس رو هم دو سه بار برام تستی درآورد دیدم راضیمتصمیم گرفتم اونو ببرم با خودم آرایشمم بکنه 🤍💍//با احترام،به دلیل تاهل هیچ گونه درخواست دوستی تحت هیچ عنوانی از هیچ جنسیتی پذیرفته نمیشود.ممنون از درک و شعور شما//
hediye_khanom مدیر استارتر عضویت: 1401/10/25 تعداد پست: 3959 چرا عروسیم تیره ولی یکی از دوستای دبیرستانم آرایشگره(میکاپ کاره فقط)،قبلنم زیاد آرایشم کرده و کارش ... نغمه و نگین چطوره کارش؟ میشه واسه حاجت دلم ی صلوات بفرستی خیلی دلم شکسته ممنون میشم عزیزم
زیتون_پرورده_اصل عضویت: 1401/08/10 تعداد پست: 48346 نغمه و نگین چطوره کارش؟ بستگی داره از اون آرایشای غلیظ بپسندین یا آرایش لایتواسه میکاپ لایت عروس خوب بودن،تقریبا بهتر از جاهای دیگه بود کارشونخواهر همسرم میگف سه تا از عروسای فامیلشونو نغمه و نگین درست کرده و خوب شده بودنتو لاینای دیگه مثل رنگ مو و.... نمیدونم چطورین 🤍💍//با احترام،به دلیل تاهل هیچ گونه درخواست دوستی تحت هیچ عنوانی از هیچ جنسیتی پذیرفته نمیشود.ممنون از درک و شعور شما//