2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من عروسیم مشهده

اون موقعا که دنبال آرایشگاه عروس بودم خواهر همسرم میگف پوپر خوبه و نغمه نگین واسه آرایش لایت

که منصرف شدم الان دیگه آرایشگاه نمیرم

🤍💍//با احترام،به دلیل تاهل هیچ گونه درخواست دوستی تحت هیچ عنوانی از هیچ جنسیتی پذیرفته نمیشود.ممنون از درک و شعور شما//

من عروسیم مشهده اون موقعا که دنبال آرایشگاه عروس بودم خواهر همسرم میگف پوپر خوبه و نغمه نگین واسه آ ...

عروسی نگرفتین یعنی ؟

میشه واسه حاجت دلم ی صلوات بفرستی خیلی دلم شکسته ممنون میشم عزیزم 
عروسی نگرفتین یعنی ؟

چرا

عروسیم تیره

ولی یکی از دوستای دبیرستانم آرایشگره(میکاپ کاره فقط)،قبلنم زیاد آرایشم کرده و کارشو خوشم میاد چون ساده و دخترونه درمیاره

آرایش مورد نظرم برای عروس رو هم دو سه بار برام تستی درآورد دیدم راضیم

تصمیم گرفتم اونو ببرم با خودم آرایشمم بکنه

🤍💍//با احترام،به دلیل تاهل هیچ گونه درخواست دوستی تحت هیچ عنوانی از هیچ جنسیتی پذیرفته نمیشود.ممنون از درک و شعور شما//

چرا عروسیم تیره ولی یکی از دوستای دبیرستانم آرایشگره(میکاپ کاره فقط)،قبلنم زیاد آرایشم کرده و کارش ...

نغمه و نگین چطوره کارش؟

میشه واسه حاجت دلم ی صلوات بفرستی خیلی دلم شکسته ممنون میشم عزیزم 
نغمه و نگین چطوره کارش؟

بستگی داره از اون آرایشای غلیظ بپسندین یا آرایش لایت

واسه میکاپ لایت عروس خوب بودن،تقریبا بهتر از جاهای دیگه بود کارشون

خواهر همسرم میگف سه تا از عروسای فامیلشونو نغمه و نگین درست کرده و خوب شده بودن

تو لاینای دیگه مثل رنگ مو و.... نمیدونم چطورین