2777
2789
عنوان

درد شدید

120 بازدید | 9 پست

دخترا پریود شدم ولی یه هفتس درد کمر شدید دارم الانم از درد اشکم درد اومده هر چی مسکن می‌خورم جواب نمیدع هیچ جوره هم خوابم نمیبره که آروم بشم دلم میخواد جیغ بزنم از درد راهکار سریع بدید چیکار کنم خوب بشم 

اگر از بلندای آسمان بترسی، نمی‌توانی مالکِ ماه شوی! 🌖✨ ️ 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

یه حوله گرم کن بزار رو پهلوهات شکمت و کمرت .

هی گرم کن بزار .

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

کیسه آب گرم

جواب نمیده امتحان کردم شوهرم هم خوابه صبح زود بایذ بره سرکار نمیشه بیدارش کنم برم دکتر😫

حتماً دکتر برو 

و کلا این دوره به جای مسکن. نعنا و پونه و نبات دم کن بخور شیره انگور بخور روغن زرد هم خوبه زیاد با آب کار نکن سردیجات نخورهمچنین نفاخ

چند دوره رعایت کن تا بهتر بشی

جواب نمیده امتحان کردم شوهرم هم خوابه صبح زود بایذ بره سرکار نمیشه بیدارش کنم برم دکتر😫

مفنامیک اسید میخوردی.. حتما بعد دورت یه چکاب برو.. منم مثل تو بودم.. رفتم دکتر گفت کیست خونی داری.. ان شاالله ک مال تو چیزی نیس

حتماً دکتر برو  و کلا این دوره به جای مسکن. نعنا و پونه و نبات دم کن بخور شیره انگور بخور روغن ...

آلان راهکار سریع تر ندارید واسه آروم شدن دردم؟؟ خیلی حالم داغونه 

آلان راهکار سریع تر ندارید واسه آروم شدن دردم؟؟ خیلی حالم داغونه 

والا من هر کار میکردم جز شیاف و آمپول سریع خوب نمیشد واسه همین چند ماه این کارو کردم 

من حتی شوید نعنا آویشن زعفران گز علفی و هرچی تو خونه بود دم میدادم

2827
2791
2779
2792