2777
2789

راهنمایی۱۹دبیرستان ۱۸

هیچ وقتم نمیخوندم😂😂

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶بچها یه وقتایی برای افراد دیگه ام تایپک میزنم🫠❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چجوری نمیخوندی و اینقد میشدی😭😂

واقعااا نمیدوننمممم فکر میکنم دلیل این بود همیشهه رو کتابا تورق داشتم 

نمیخوندماا ورق میزدم ناخوداگاه میرفت تو ذهنم شب امتحان نیم ساعت فقط چشمی نگاع میکردم ۱۸-۱۹میشدم

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶بچها یه وقتایی برای افراد دیگه ام تایپک میزنم🫠❤️

واقعااا نمیدوننمممم فکر میکنم دلیل این بود همیشهه رو کتابا تورق داشتم  نمیخوندماا ورق میزدم نا ...

خوشبحالت، بزنم به تخته با این هوشی که داری حتما بفکر یه رشته ی خوب دانشگاهی و مهاجرت باش

رشته دبیرستانت چیبود؟ 

خوشبحالت، بزنم به تخته با این هوشی که داری حتما بفکر یه رشته ی خوب دانشگاهی و مهاجرت باش رشته دبیرس ...

هه ف.اک پشت کنکووریم:)چون منطقه محروم بودم ی جایی خیلیی دور افتاده هیچی نشدم خواستم برم فرهنگیان رتبمم جالب نبود ولی ظرفیت منطقمون صفر بودد حتی نتونستم انتخاب رشته کنم

انسانی:))))