2777
2789
عنوان

کمک کنید ممنون❤️

61 بازدید | 7 پست

دوستان دخترم کلاس هشتمه اصلا ریاضی بلند نیست درحد کلاس سوم هم ریاضی بلند نیست چیکار کنم از وقتی کرونا اومد اینجوری شده چیکار کنم در توان مالیم هم نیست بزارمش کلاس های خصوصی و این ور و اون چیکار کنم 

یکم حافظش ضعیف هست چی بدم بخوره قوی شه 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

کسی که استعداد ریاضی نداره رو مجبور به خوندن ریاضی نکن از کرونا هم نیس از اولش نخونده دوس نداشته

هرچه کنی بازم اون نمیخونه

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین

سلام

برا‌ تابستون کلاس میخواید ببریدش؟

انشاءالله اگه عمری بود تا اون روز حاضرم رایگان ریاضی هشتم یا نهم رو با دخترتون کار کنم

اگه‌همشهری بودیم حضوری، اگه نه انلاین با ویس و ویدیو براش توضیح میدم

خودم ۱۲ تجربی هستم سالای قبلی ریاضی هفتم یا هشتم رو تدریس میکردم، تابستون بعد کنکورم اگه دوس داشته باشین این کار رو براتون انجام میدم 

سلام برا‌ تابستون کلاس میخواید ببریدش؟ انشاءالله اگه عمری بود تا اون روز حاضرم رایگان ریاضی هشتم ی ...

فدارم بشم اگه بتونی دستتونو میبوسم عزیزم مرسی ازت 

الان براتون درخواست دوستی ارسال میکنم