2777
2789
ببین مثلا تو برنامه من گوشت قرمز یک روز در هفته است مشتقات ارد سفید رو هم نداره وقتی استپ کنم مصرف گوشت قرمز خرما نون بیشتر میکنم نون جو سفیده تخم مرغ میذارم کنار کلا ازاد میخورم بعد سه روز بدنم میندازم شوک نخوردن فقط در حد نمردن میخورم برنج هم قطع میکنم بعد دوباره میزم رژیم اصلی با برنامه تمرینی سنگین تر
هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین وزنت اضافه میشه اما کاذب نگران نشی مثلا من یه روز ١٣٠٠اضافه کردم
هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!
اره شروع کن کنار ایروبیک تردمیل و الپتیکال هم استفاده کن کربوهیدرات رژیم شوک بسوزونه
من قبل حاملگیم مث تو ١٩کیلو کم کردم وسط رژیمم هم دو روز رژیم سیب میگرفتم شوک وارد میشهراحت تر کم میکنی دو روز فقط سیب بخور روزی یک کیلو سیب هشت تا دونه میتونی بیشتر یا کمتر بخوری سیب سم زدایی میکنه ابرسان هم هسته
والا سیب ٨٠کالری داره تو برنامه بدنسازی حداکثر هر دو روز یه دونه است اما گریپ فروت هر روز
باران اونجوری اره ولی فقط هر دو طول روز سیب بخوری کم میشی اگه بتونی عمو دوستم ٢٠روز فقط سیب خورد ١٩کیلو کم کرد الان ثابت مونده من قبل بارداریم نتونسم بیشتر ٣روز بگیرم ٢کیلو تو این٣روکم کردم