2777
2789

سه ساله نامزد هستیم بنده خدا خیلی زحمت میکشه  ، دلم براش میسوزه از اول ازدواج برام جنگید اونقدر حرفا دعوا ها شنید که نگم 

از اوایل عقد خانوادش نامزدیمون رو زهرمار کردن هر جا می‌رفتیم یه دعوا با نامزدم راه مینداختن همه کارا به عهده خودش دیگه الان فک میکنم خیلی کم آورده اونقدر درد ها کشیده از بچگی که نگم دلم براش کباب میشه همیشه ه روز با مادرش دعوا دارن سر من ، بنده خدا خیلی عذاب می‌کشه کاش زودتر خونمون درست شه بریم سر خونه زندگیمون 

حداقل یکمی اونجا آرامش داشته باشه ، 

«خدایا شکرت که همچین مردی رو وارد زندگیم کردی که همیشه پشتمه خدا تو از بلا حفظش کن ، کاری کن به آرزو هاش برسه ، از ته دل بخنده ، هر چی که دوست داره بهش بده خودت میتونی که چقدر خوش قلبه و واسه زندگیمون تلاش می‌کنه.»

من بهترینم و بهترین هارو رقم میزنم 🌱🌿 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیتونی بری سرکار کمک حالش باشی

نه امسال دیپلم میگرم

کاش همه مشکلات مالی بود

خانوادش خیلی تحت فشار میزارنش هر وقت میریم بیرون زهرمارش می‌کنه

من بهترینم و بهترین هارو رقم میزنم 🌱🌿 
 نه امسال دیپلم میگرم کاش همه مشکلات مالی بود خانوادش خیلی تحت فشار میزارنش هر وقت میریم بیرو ...

چقدر بیرحم ان ! بعد سه سال هنوز نتونستن قبول کنن گه تو عروس شونی و یه انتخاب پسرشون احترام بزارن ؟ آفرین به اراده و معرفت شوهرت 👌 قدرشو بدون و سعی کن جبران کنی براش . الان تو همه چیزش هستی و تنها امیدش بعد خدایی 💞