2777
2789
عنوان

بچه ها یه کار او خونه بگید😶‍🌫️😭

| مشاهده متن کامل بحث + 755 بازدید | 64 پست
نه برو مشخصاتتو بزن رزومه میدی به بقیه فکر کنم بشه دروغم وارد سایت کرد خب اما بهتره واضعی بزنی یهو ...

خب رزومه رو کجا بزنم

تو سایت؟

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده‌ای که تو آشپزخونه‌ی کشتی بودن یه معجزه بود... همونقدر محال... همونقدر غیرممکن...🪐✨️
من میخوام پیج محصولات پوستی بزنم  کارای مارک و خارجی البته  ب نظرت خوبه ؟  فقط نمی ...

طبق تجربه مشتری‌هام، بیشتر محصول خارجی تو ایران فیک شدن و عوارض بدی ایجاد کرده، خیلیا بی‌اعتماد شدن

همین شامپو کلیر که خیلیا میخرند تو سایت آمازون زده ۲۷ دلار ولی تو فروشگاه ما ۶۰ هزار تومان و معلومه فیک و تقلبی 

اگه میخوای خارجی بگیری یا مستقیم برو بخر یا یه جای خیلی مطمئن پیدا کن ازش بخر 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب رزومه رو کجا بزنم تو سایت؟

اوم من میگم همین الان جست و جو کن سایت رو خودش میاره مشخصاتت رو پر کردی طبق شرایطژ ف‌یلتر کن جستجوی کار رو بعد رزومت رو ارسال کن(مشخصاتت) 

هرچی بهتر باشه روزمت شانس بیشتری داری دیگه

آنلاین شاپ بزن و با سرمایه کم شروع کن  کم کم مشتری ثابت ایجاد شد، سرمایه‌ات رو گسترش بده کاری ...

عزیزم میشه بگی چی میفروشی؟ بعد از چند وفت مشتریات بیشتر شدن . از طریق پیج مشتری داشتی؟ لطف بزرگی میکنی راهنمایی کنی منم بشدت به کار نیاز دارم خواستم لباس بچه بیارم. همش میگم کی میخره تو بازار پره. خودمون لباس بچه فروشگاه داشتیم ضرر کردیم جمش کردیم

طبق تجربه مشتری‌هام، بیشتر محصول خارجی تو ایران فیک شدن و عوارض بدی ایجاد کرده، خیلیا بی‌اعتماد شدن ...

شما تو این کار هستین ؟؟

میشه یکم‌منو‌راهنمایی کنید و از این شغل بگید 

هیچکس راهنمایی نمیکنه متاسفانه