2777
2789
عنوان

بچه ها یه کار او خونه بگید😶‍🌫️😭

| مشاهده متن کامل بحث + 755 بازدید | 64 پست
من فقط برای کارای فرهنگی دیدم درست می‌کنن نه که بفروشن 🥲 نمی‌دونم کدوم کانال برم چی بگم اصلااا چطور ...

خودتون کانال جداگانه بزنید اول از دوست و آشنا شروع کنید بگید که اونا هم برای دوست و آشنا هاشون بفرستن فقط تو نی نی سایت سعی کنید تبلیغ نداشته باشید چون نی نی یار تبلیغ تو سایت رو ممنوع کرده موفق باشید

من اگ بخوام کار منزل کنم میرم ساخت ظروف سرامیکی و اینا، دست ساز و خوشگلن. یا یه پیج میزنم غذا خونگی ...

من کار اینترنتی دوست دارم ادمینی اینا🥲

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده‌ای که تو آشپزخونه‌ی کشتی بودن یه معجزه بود... همونقدر محال... همونقدر غیرممکن...🪐✨️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین میتونی یه پیام تو خصوصی بدی  نمیدونم چرا برای من نمیشه  یا که بلد نیستم نمیدونم 🤔

نتونستم پیدات کنم نمیاره بخش دوستان من  رو برام 

میخوام بهت بگم... همینکه تو قوی هستی کافیه تا به هر چی که تو دلتِ برسی...آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.. قسم به لحظه ای که زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو به خواستت میرسونه.وقتایی که میخواس بگه دوست دارم میگفت آهای دختر خانوم میدونی؟! منم میخندیدم میگفتم آره میدونم.. اونم بلند بلند داد میزد میگفت منم میدونمم میدونمم خیلی میدونم، هر کی دوروبرمون بود مثل دیوونه ها بهمون نگاه میکرد و اون میخندید.. همیشه میگفت لحظه هایی که دیوونه بازی در میاری هیچوقت فراموش نمیشن من باید با تو دیوونه باشم:) وقتی دور و برش پر بود وسط شلوغی نگام میکرد آروم میگف میدونی؟:) یهویی وسط یه عالمه کار تکست میداد میدونی دیگه؟:) وقتی گریه میکردم و حالم اصلا خوب نبود زنگ میزد میگف تو که میدونی.. یبار جلوم وایساد گفت دختر خانوم جذاب تا آخر عمر باید بدونی😍 واسه به هم رسیدن دو تا عاشق دعا کنید😌E&Lhttps://uupload.ir/view/vid_20251003_201452_868_oabk.mp4/

عزیزم پیشنهادم اینه اگه با صحبت کردن تلفنی مشکلی نداری برو جاب ویژن اونجا کار زیاده حتی کار اموزی هم ...

غیر حضوری نیست؟

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده‌ای که تو آشپزخونه‌ی کشتی بودن یه معجزه بود... همونقدر محال... همونقدر غیرممکن...🪐✨️
نتونستم پیدات کنم نمیاره بخش دوستان من  رو برام

اره خب منم همین مشکل رو دارم ! چراااا؟

نی نی یار لطفا پاسخ گو باش چرا بی دلیل کاربری منو تعلیق کردی ؟؟؟؟؟بسه دیگه خستم کردی این سومین باره 🥲

اونایی ک درخواست دادن خودشون پیام بدن 

بخش دوستان من برای خرابه نمتونم پیداتون کنم  ببخشید   

میخوام بهت بگم... همینکه تو قوی هستی کافیه تا به هر چی که تو دلتِ برسی...آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.. قسم به لحظه ای که زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو به خواستت میرسونه.وقتایی که میخواس بگه دوست دارم میگفت آهای دختر خانوم میدونی؟! منم میخندیدم میگفتم آره میدونم.. اونم بلند بلند داد میزد میگفت منم میدونمم میدونمم خیلی میدونم، هر کی دوروبرمون بود مثل دیوونه ها بهمون نگاه میکرد و اون میخندید.. همیشه میگفت لحظه هایی که دیوونه بازی در میاری هیچوقت فراموش نمیشن من باید با تو دیوونه باشم:) وقتی دور و برش پر بود وسط شلوغی نگام میکرد آروم میگف میدونی؟:) یهویی وسط یه عالمه کار تکست میداد میدونی دیگه؟:) وقتی گریه میکردم و حالم اصلا خوب نبود زنگ میزد میگف تو که میدونی.. یبار جلوم وایساد گفت دختر خانوم جذاب تا آخر عمر باید بدونی😍 واسه به هم رسیدن دو تا عاشق دعا کنید😌E&Lhttps://uupload.ir/view/vid_20251003_201452_868_oabk.mp4/

اره خب منم همین مشکل رو دارم ! چراااا؟

نمیدونم اگه نشد تو یکی از تاپیکام میگم تگت میکنم

آنلاین شاپ بزن و با سرمایه کم شروع کن  کم کم مشتری ثابت ایجاد شد، سرمایه‌ات رو گسترش بده کاری ...

من میخوام پیج محصولات پوستی بزنم 

کارای مارک و خارجی البته 

ب نظرت خوبه ؟ 

فقط نمیدونم از کجا باید بخرم 

عمده‌فروش هست یا باید مستقیم از خارج از کشور خرید بزنم؟

جاب ویژن یه سایته بعضیاش دورکاری داره  بعضیاش یه جلسه میخوانت اما واسه خواهرم کلا دورکاری بو ...

چطوری باید ثبت نام کنم

برای ثبت نام پولی هم میخان؟

چطپر کارهایی هستن اونوقت؟

خب بهت اموزش میدن وارد سایت شو رزومه مینویسی که مشخصاتتو میگی بعد حتی خود سایت بعد شغل های مناسبتو پیشنهاد میده

خب من مشاور خرید و... دیدم زیاد  که اطلاعات کالا رو میگی پوذسانتم دارع بعضیاش

چطوری باید ثبت نام کنم برای ثبت نام پولی هم میخان؟

نه برو مشخصاتتو بزن رزومه میدی به بقیه

فکر کنم بشه دروغم وارد سایت کرد خب اما بهتره واضعی بزنی یهو دیدی کارت خیلی جدی گرفت

برای من حیلی جالب بود حیف عرضه شو ندارم کار تایپم شاید تابستون با سایت انجام بدم