2777
2789
عنوان

واریکوسل

151 بازدید | 15 پست

چراباوجودواریکوسل شدیدشوهر خواهرشوهرم یدختربدنیااورد الانم دخترش هفت ماهشه بازدوباره امشب تست دادباز بارداربود🙄مگه ن که نمیشه 

خداروشکر خدا بهم یه کوچولو دیگه داد واسم دعاکنید طبیعی زایمان کنم دعای بچه های نی نی سایت خدایی گیراست🌹😍🥰

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

پس چرامیگن بایدعمل بشه

من ک شوهرم تا عمل کرد باردار شدم

قبلش نمیشدم

1/11/11بهترین تاریخ عمرم بیبی چکم شب تولد امام جواد(ع)مثبت شد خدایا هزاران بار شکرت هیچ زنی در انتظار بچه نمونه و دامنش سبز بشه الهی آمین   1/12/1 صدای قلبشو شنیدم خدایاشکرت.2/1/6 سونو دادم دکتر گفت کاملا سالمی و گل دختری نفس مامان عاشقتم پرنسسم .گل دخترم ۲۷شهریور اومد بغلم،النای من عاشقتم دخترقشنگم
من ک شوهرم تا عمل کرد باردار شدم قبلش نمیشدم

عملش سخت بود؟ چندرصدگفتن ضعیف بود بچتون جنسیتش چی شد چندماه بعدعمل باردارشدی

خداروشکر خدا بهم یه کوچولو دیگه داد واسم دعاکنید طبیعی زایمان کنم دعای بچه های نی نی سایت خدایی گیراست🌹😍🥰

عملش سخت بود؟ چندرصدگفتن ضعیف بود بچتون جنسیتش چی شد چندماه بعدعمل باردارشدی

۲۰روز بعد عمل باردار شدم

دختره

1/11/11بهترین تاریخ عمرم بیبی چکم شب تولد امام جواد(ع)مثبت شد خدایا هزاران بار شکرت هیچ زنی در انتظار بچه نمونه و دامنش سبز بشه الهی آمین   1/12/1 صدای قلبشو شنیدم خدایاشکرت.2/1/6 سونو دادم دکتر گفت کاملا سالمی و گل دختری نفس مامان عاشقتم پرنسسم .گل دخترم ۲۷شهریور اومد بغلم،النای من عاشقتم دخترقشنگم
واسه اینکه اگه عمل نکنی کم کم قدرت باروری کم میشه . 

اگه بدون عمل بمونه کلا نطفه ازبین میره؟ 

کم کم ب مرور ب احتمال ۵۰ درصد اره ولی ن حتما

شوهرمنم داره نطفه اش خیلی کم شده گفتن بایدعمل بشه

واریکوسل بچه دختر میشه مث بچه من

انگلردخترمیشه برای خواهرشپهرم هم همینجوریه شد فکرکنم نطفه ضعیف دختررمیشه نطفه قوی پسز

واسه اینکه اگه عمل نکنی کم کم قدرت باروری کم میشه . 

گلم اگه واریکوسل در آینده شدید بشه باعث عدم نعوظ میشه؟واربکوسل مادر زادی دارن ، البته الان خفیفه و آزمایش اسپرمشون خوبه.

چون الان ایشون زود ازالی هم دارن؟