2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همون حاضرین راهنما مشاور داور و همه ی افرادی که در پیشبرد پایان نامه کمک کردند

اگه مثلا یه لحظه مطلب ازدستم دررفت برای اینکه بیادم بیاد اگه ازبحث قبلش شروع کنم نمره کم نمیشه راجب نمره یکم توضیح میدید

موقعی ک دارم میگم به اساتید نگاه کنم یا نگاهم به جای دیگه باشه اخه فضا کوچیکه و جمعیت زیاد

بیشتر به اساتید نگاه کن ولی بینش به حضار هم نگاه کن

از ضمیر من و فعلش هم استفاده نکن. مثلا نگو من این کار را کردم بگو ما .... یعنی خودت و اساتید راهنما و مشاورت

آخر کار هم اگه ازت ایراد گرفتن تا نخواستن ازت که پاسخشون را بدی هیچ جوابی نده فقط با سر تایید کن و یادداشت برداری کن. بعضیاشم بگو بله حق با شماست حتما اصلاح میکنم

باشد که همه موجودات در صلح و آرامش باشند🙏 باشد که همه موجودات شاد باشند🙏🏻
اگه مثلا یه لحظه مطلب ازدستم دررفت برای اینکه بیادم بیاد اگه ازبحث قبلش شروع کنم نمره کم نمیشه راجب ...

معمولا اساتید به اصل کار نمره میدن این نکات کوچیک توی ارائه مهم نیست اصلا. بیشتر سعی کن اصل کارتو خوب توضیح بدی و زمان هم کم نیاری. حالا یه کم تپق هم بینش بزنی مهم نیست اتفاقا سعی کن ریلکس باشی

باشد که همه موجودات در صلح و آرامش باشند🙏 باشد که همه موجودات شاد باشند🙏🏻
اگه مثلا یه لحظه مطلب ازدستم دررفت برای اینکه بیادم بیاد اگه ازبحث قبلش شروع کنم نمره کم نمیشه راجب ...

نگران نمره نباشید معمولا نمره پایان نامه رو بالا میدهند.

اگر بتونی جلسه دفاع هم دانشگاهی تون شرکت کنید قبل دفاعتون خیلی کمک کننده ست

😊کاربرقدیمی هستم به حساب قبلی وارد نشد😊لطفا برای سر و سامان گرفتن کارام صلوات میفرستید، دعایم میکنید لطفا، منم دعاگو هستم؛ انشالله همه به آرزوهاشون برسند🌹💐كيبرد كوشيم عربي هست فقط، حروف رو ندارم براي همين غلط ميشه كلمات  
اگ استاد راهنما و مشاور کمکت کردن ی کادو کوچیک برا هردوتا بخر من گرفتم البته بعد پایان دفاع دادم بهش ...

بله کمک که کردن ازشهرمون ک اومدم براشون سوغات اوردم ... نمره همون بعد دفاع مشخص میشه همون موقع بعدکه ارایه دادم

بله کمک که کردن ازشهرمون ک اومدم براشون سوغات اوردم ... نمره همون بعد دفاع مشخص میشه همون موقع بعدکه ...

اره عزیزم همون موقع هم شیرینی و پذیرایی میشن هم فک میکنن چ نمره ی بدن موفق باشی 😍

نگران نمره نباشید معمولا نمره پایان نامه رو بالا میدهند. اگر بتونی جلسه دفاع هم دانشگاهی تون شرکت ک ...

من اصلا اعتماد به نفس بالایی ندارم استرس خیلی دارم نمیدونم چکارکنم جلسه هم فردا قبل دفاع حتما شرکت میکنم

وقتی دفاع کردی و ارایه دادی وسوالا رو پرسیدن خودشون میگن چند لحظه بیرون تشریف ببرید هم شما هم بقیه ک تو جلسه دفاع ت اومدن بعد فقط استادا داخل اتاقن ک فک میکنن چ نمره ی بهت بدن بعدمشورت و اینک از خودشون پذیرایی کردن شما و بقیه ک داخل دفاع ت هستن میرید داخل سالن و نمره تو اعلایم میکنن