2777
2789
عنوان

خدایااااا😭

112 بازدید | 17 پست

عینکم تو راه ازم افتاده روچشمم نبوده

خبر دار نشدم الانم اون مسیرو هرچقد گشتم نبود تقریبا دوسه بار گششتم

عینک قبلیمم سر یه ماه نمیدونم کجا گم شد 

بچها چ کنم🙁🥲

وای چندبارم گشتم خونه نبودم مامانم دنبالم میگشته الانم اوممدم خونه

کلیی دعوام کرده الانم با داداشم بحثم شد 

قلبم داره میزنه بیرون دیگه بمیرمم عینک نمیخرم

دلم از زندگیم خونه

افسرده م خودم میدونم

تاخونه عمم گه بغل خونه س

میرمم الان مامانم اومده دعوا ک اگه رفتی بیرون لباساتو م جمع کن کلیی برو چ کنم 

من اخرین مسافرتی که رفتم یادمم نمیاد کی بوووه 

دلم میگیره تو خونه

پامیشم تا پیش دختر عمم فقط میرم 

هرسوالی تو زمینه قنادی و کیک پزی داشتین میتونید از من بپرسید تا جایی که بتونم‌جواب میدم☺😁۰۱/۸/۱۵

خب بذار رو چشمت ک گم نکنی.مامانت راست میگه.چقدر سر ب هوایی.دوتا عینک تو دوماه؟مگه میشه؟

خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واسه عینک میتونی لنز بزاری به جاش . قیمتش هم خوبه . بعد اینکه سعی کن خودتو تو خونه سرگرم کنی تا یکم ...

نه لنز نمیشه چشا اذیت میشه

اره باید چند روزی بمونم خ نه

هرسوالی تو زمینه قنادی و کیک پزی داشتین میتونید از من بپرسید تا جایی که بتونم‌جواب میدم☺😁۰۱/۸/۱۵
خب بذار رو چشمت ک گم نکنی.مامانت راست میگه.چقدر سر ب هوایی.دوتا عینک تو دوماه؟مگه میشه؟

ارومتر عزیزم

گذاشتم تو کیفم چون خیل کثییف بود نور میزد هیچی نمیدیدم اومدم خونه دیدم نیس

میدونم خودم مقصرم اما حالا ک گم شده مگ من خواستم از تو کیفم افتاده اگه جایی بزارم یادم بره درسته ولی چسکار کنم وقتی افتاده

خب بزار رو چشمت ، چرا برمیداری؟

خیلی کثیف بود نور میزد هیچی نمیدیدم برش داشتم گذاشتم تو کیفم افتاده متوجه نشددم

🤕🤕🤕🤕

واای من دیگ عسنک نمیخرم دعا کن تو ماشین باشه چون خم شدم بچه اقواممون و بزارم تو ماشین احساس میکنم اونجا س افتاده اونجاا

ارومتر عزیزم گذاشتم تو کیفم چون خیل کثییف بود نور میزد هیچی نمیدیدم اومدم خونه دیدم نیس میدونم خود ...

😅😅یه لحظه حس کردم مامانتم‌.ای بابا.ببخشید😘❤️

خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.
😅😅یه لحظه حس کردم مامانتم‌.ای بابا.ببخشید😘❤️

عزیزم😅♥️

خواهش میکنم

م اما اعصابم الان خیلی خورده دعا کن‌پیدا شه من دیگه نمیرم عینک بخرم

عزیزم😅♥️ خواهش میکنم م اما اعصابم الان خیلی خورده دعا کن‌پیدا شه من دیگه نمیرم عینک بخرم

ایشالله🤲❤️

خودش راه‌ش رو بگیره خرامان خرامان بیاد پیشت😁

ایشالله🤲❤️ خودش راه‌ش رو بگیره خرامان خرامان بیاد پیشت😁

مسخره میکنی😂خواهر ۱۰بار گشتم نبود و نیس فقط اگ تو ماشین باشه چون ی ذره رفتم پچه اقواممونو بزارم تو ماشین خم شدم میگم شاید اونجاس