2777
2789

حتمن عفونت رفته ته 

برو با فورسپس درش بیارن

زندون خود مغزته کار بر نمیاد از مغز لِه...     #من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده،من از عاقل ولی دیدم سری کامل عقده،من از کرم به پروانه شدن زور شدم،همه از مال من خوردن من از مال خودم دور شدم،من چه ساده بودم اما پر منظور شدم......  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره یه هفته

ن اشکال نداره منم قبل ساکشن میریختم یکی از گوشام کلا کیپ بود خیلی کم صدا میشنید 

اونو تو دوتا گوشت نریز همزمان 

من خیلییییی جرم داشت گوشم

اینم ک نمیشنوی عادیه تو گوشت الان مواد هست شنواییت کم شده چیزی نیست 

امشب ک میخوای بخوابی دوتا قطره تو گوش راستت بریز ۱۰ دیقه رو گوش چپت بخواب ک قطره کامل بره داخل 

بعد تا صبح سعی کن رو گوش راستت بخوابی ک چرک و مو و جرم اینا بیاد پایین 

اینو داروخونه ایه به من گفت من صبحش ک پاشدم کلی مو اومده بود بیرون با دستمال پاک کردم 

من ۴ روز ریختم بعد رفتم دکتر 

ولی بعد ۴ روز ک اینارو انجام دادم بهتر شد 

فوری باید برم؟  انکار گفته بودن اگه شیت شو بدیم و سرماخوردگی باشه چرک میکنه درسته؟

هر چه رودتر بهتر مال من یک هفته کیپ بود 

زندون خود مغزته کار بر نمیاد از مغز لِه...     #من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده،من از عاقل ولی دیدم سری کامل عقده،من از کرم به پروانه شدن زور شدم،همه از مال من خوردن من از مال خودم دور شدم،من چه ساده بودم اما پر منظور شدم......  
فوری باید برم؟  انکار گفته بودن اگه شیت شو بدیم و سرماخوردگی باشه چرک میکنه درسته؟

اصن از گوش پاکن استفاده نکن 

خوب عزیزم سرم داخلش ویتامین سی و بتا متازون و سیفالوکسین بزن یک نروبیون یخچالی عظلانی اگه تونستی بادکش هم بنداز برو گوشت رو شستشو بده

سلامتی و خوشبختی دخترم

ن بابا دکتره دیگ انقد خر نیست ک خواهرم 😁 نگاه میکنه اگه چرک داشته باشه برات ساکشن میکنن