2777
2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

الان ثبت نمیشه؟ چون وارد سایت میشم میزنه حساب وکالتی وجود ندارد، بعد اینکه باید برم بانک ملی وکالتی ...

اول حساب وکالتی بعد سایت باز میشه ثبت نام میکنی فک کنم از ۳۰ام باز میشه

میشه واسه مامان شدنم یه صلوات بفرستی؟🥹💜مادر شدن یعنی: دوتا قلب تو بدنت بتپه 😍 خدایا میشه به همین زودیا دوتا قلب تو بدنم بتپه💞
الان ثبت نمیشه؟ چون وارد سایت میشم میزنه حساب وکالتی وجود ندارد، بعد اینکه باید برم بانک ملی وکالتی ...

اول باید بانک‌ها آزاد کنن که از روز۲۰ هست

بعصی بانک‌ها اینترنتی هم فعال میکنن

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  
بیست تا ۲۹ ام منم پول ندارم میترسم طلا بفروشم ریسکه یکی هم ندارم راهنمایی کنه

منم طلا دارم از کسی پرسیدم گفت بفروشی ماشین بخری میشه قضیه بورس دو سه سال پیش

میشه واسه مامان شدنم یه صلوات بفرستی؟🥹💜مادر شدن یعنی: دوتا قلب تو بدنت بتپه 😍 خدایا میشه به همین زودیا دوتا قلب تو بدنم بتپه💞
خب چطوری حساب وکالتی باز کنم برم بانک؟

آره برو بانک 

یعنی نفروشیم؟ منم موندم بفروشم تا ماشین بیاد دستم طلا شده دو برابر

اره