2777
2789

میدونی...من کلا آدم صفر تا صدام

کسی ک ببینم واقعا فقیه بدی بم نکرده یا کسی نیاز ب کمک داره جونمم میدم تا بتونم ی کمکی بهشون بکنم

ولی امان از اونایی ک از دستشون کینه دارم...آتیش بگیرن ی لوان آب دستم باشه ابو میخورم=)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نسبت به همه همیشه دلسوزی الکی میکردم، از همون دبیرستان خودم میرفتم دنبال بی رفیق‌ها میگفتم بیاین تو اکیپ مننننن

تا الان هنوز همینم و هر روز هم نوبت یکیشون که ولم کنه و بهم زیرپا بده:/

این چیزا دوره‌ایه، وقتی از موقعیتشون رد شدن و خرشون از پل گذشت من میشدم براشون مزاحم:(

میدونی...من کلا آدم صفر تا صدام کسی ک ببینم واقعا فقیه بدی بم نکرده یا کسی نیاز ب کمک داره جونمم می ...

لابد اون ادمهایی که ازشون کینه بدل گرفتی از اعتماد و دلسوزیت سو استفاده کردن

راضی هستی؟

خییییلی 

ظلم نیستم مثلا چیزایی دیگران دارن رو برا خودم بخوام یا حسود باشم ولی همیشه خودم تو الویتم ، چون مامانم همیشه خودشو فدا دیگران می‌کنه و ازخودگذشتگی نشون میده من نمی‌خوام اینجوری باشم 

کلی هم راضیم،ادم اگه خودشو دوست داشته باشه آدمهایی براش جذب میشه ک دوسش دارن ، پس خودت رو دوست داشته باش الویت اول همیشه خودتی ، جز خودت هیچکی بدردت نمیخوره 

عشق یکطرفه اینطوریه ک:اون چاقو گذاشته بیخ گلوت و داره میکشتت . .و تو همون لحظه میگی مواظب باش دستتو نبری :)