2777
2789
عنوان

سقط در هفته ۱۸

1217 بازدید | 33 پست

پنج روزه که جنینم سقط شده هیچجوره باهاش کنار نمیام هنوزم علتش مشخص نشده و جنینم سالم سالم بود فقط یهو کیسه ابم ترکید 

کسی تجربه ای داشته 

بنظرتون دلیلش چیبوده؟

راه حلی برا اروم شدنم ندارین؟

با تنبلی تخمدان شدید و کم تحرکی اسپرم شوهرم بسختی بدستش اورده بودیم اگه دیکه باردار نشم چی 

خدایا کاش میمردم بخدا خستم از این همه فکرو خیال

عزیزم ان شاءالله اروم‌میشی 

جنسیت پسر بود؟

احتمال داره برای همون اسپرم ضعیف و اینا باشه بخصوص جنین پسر ضعیف تره

بلاخره منم بعد هفت سال مامان شدم.خدایا خودت نی نیمو  حفظ کن صحیح و سالم بیاد بغلم ..ان  شاءالله  روزی همه منتظرا....منتظرا ناامید نباشید فقط من یک درصد هم فکر نمیکردم باردار بشم ولی بلطف خدا شدم😍❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم ان شاءالله اروم‌میشی  جنسیت پسر بود؟ احتمال داره برای همون اسپرم ضعیف و اینا باشه بخصوص ...

اره پسر بود ولی اخه اگه بخاطر ضعف اسپرم بوده باشه نباید تا۳ ماهگی سقط میشد؟چون تو سونو ها هیچ مشکلی نداش

بنظرم دلیلش همون تنبلی تخمدان و اسپرم ضعیفه 

اخه میگن بی کیفیت باشه احتمال سقط بالاست 

اول درمان کنید بعد اقدام کنید 

و ناگهان نوبت تو میشود و خداوند همه چیز را برایت انجام میدهد.🌱

بنظرم دلیلش همون تنبلی تخمدان و اسپرم ضعیفه  اخه میگن بی کیفیت باشه احتمال سقط بالاست  ا ...

اخه شوهرمم دارو خورده بود بعد تنبلی که درمان نداره ینی من هرچی پسر باردارشم سقط میشه؟

اره پسر بود ولی اخه اگه بخاطر ضعف اسپرم بوده باشه نباید تا۳ ماهگی سقط میشد؟چون تو سونو ها هیچ مشکلی ...

دقیقا نگفتم احتمال دادم عزیزم ...جنين رو دادین بررسی کنن؟

الهی که زود زود باردار میشی مطمئن باش الان بدنت مستعد بارداری هست گلم نگران نباش قطعا بهترشو بهت میده خدا

بلاخره منم بعد هفت سال مامان شدم.خدایا خودت نی نیمو  حفظ کن صحیح و سالم بیاد بغلم ..ان  شاءالله  روزی همه منتظرا....منتظرا ناامید نباشید فقط من یک درصد هم فکر نمیکردم باردار بشم ولی بلطف خدا شدم😍❤