2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هروقت اعصابم خورد میشه یا با یکی بحث میکنم نفسم تنگ میشه ، تا وقتی آروم شم درست نمیتونم نفس بکشم 

عشق یکطرفه اینطوریه ک:اون چاقو گذاشته بیخ گلوت و داره میکشتت . .و تو همون لحظه میگی مواظب باش دستتو نبری :)
من

حمله ی پانیک. احساس می‌کنی نفست داره بند میاد و رفتم زیر اکسیژن. اکسیژن خونم هم خوب بود ولی می‌گفتم نههه. نمیتونم نفس بکشم گفتن این روحی روانی هست. از نظر جسمی سالمی و اکسیژن خونت هم اوکی

حمله ی پانیک. احساس می‌کنی نفست داره بند میاد و رفتم زیر اکسیژن. اکسیژن خونم هم خوب بود ولی می‌گفتم ...

دقیقا چطوری بود اینطوری که نفس عمیق نمیتونستید بکشید یا کلا سخت نفس میکشیدید؟

من اینجوریم اول فک میکردم پانیکه ولی من هیچ علائم دیگه ای ندارم فقط نفس تنگی میگیرم تپش قلب و تنگی ن ...

چطوری هست تنگی نفستون؟نفس عمیق نمیتونید بکشید یا کلا سخت نفس میکشید؟

تنگی نفستون چطوری هست؟

ببین اونقدر شدید نیست ک حالم بد شه و ضایع بازی دربیارم مثلا 

فقط انکار ظرفیت ریه هام یک سوم اون چیزی هست همیشه هست میشه ، 

عشق یکطرفه اینطوریه ک:اون چاقو گذاشته بیخ گلوت و داره میکشتت . .و تو همون لحظه میگی مواظب باش دستتو نبری :)
یعنی نفس عمیق نمیتونید بکشید؟

میتونم بکشم ولی فایده ای نداره ، انگار نفی عمیق نمی‌کشم و باز کم میارم 

میتونم بکشم ولی فایده ای نداره ، انگار نفی عمیق نمی‌کشم و باز کم میارم  

همین رو میگم دیگه عمیق نمیتونید...مثلا من میبینم نمیشه و اکسیژن به مغزم‌نمیرسه به سختی خمیازه میکشم تا نفسم بالا بیاد اوایل چند وقت یکبار اینطوری میشدم ولی الان ۱ ماهه مدام همینطوری هستم سر غذا هم بدتر میشم و حس خفگی‌ میگیرم