2777
2789
عنوان

دوستام

49 بازدید | 3 پست

من احساس میکنم هیچ دوست صمیمی ندارم

دوتا دوست دارم هیچ کدومشون تا کارشون گیر نباشه پیام نمیدن

یکیشون رو بیشتر دوست دارم ولی زیاد توجهی نمیکنه وقتایی هم که من ازش سوال دارم یا بهش پیام میدم اصن انلاین نمیشه یا کلا جواب نمیده 

ولی تا خودش درسی چیزی بخواد پیام میده

دلم خیلی گرفته از این دنیا

اوایل خودش همش با من بود و من هیچ حسی نداشتم که بخواد دوستم باشه و این حرفا ولی بعد که دید وابستم کرده و دوستش دارم اینکارا رو میکنه 

یعنی نمیدونم دوستم داره یا نه ولی چیزی نمیگه اما وقتی میبینه با بقیه دوستامم احساس میکنم ناراحت میشه یخرده

دوستای جدید پیدا کن گلم یا بیشتر با دخترای فامیل باش

منم‌گنهکار و ب دل عشق علمدار 💚 من از شلوار نود و پاره پوره رسیدم ب چادر ، فهمیدم چادر یادگار مادرم زهراست ، شاید تو تابستون گرمم بشه ولی می ارزه ب ی لبخند مهدی فاطمه س 💚 من با چادر هم همون دختر لاکچریه قبلی ام ، منتهی خودمو از چشمای هرز پوشوندم💚

بیخیالشون یا خودتو بچسب یا عوضشون کن

چند سال بعد همیناهم بات حرف نمیزنن دیگه نمونش یکی از دوستای من یعنی گریه میکردم واسشااا از بس تو زندگیش مشکل داشت صب تا شب باهم چت میکردیم کنکور و که دادیم اون رفت سوی خودش منم سوی خودم با اینکه تو گروه هم هست ولی اصن دیگه باهم صحبت نمیکنیم

‌جان جدت لایک نکن😊🔪

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز