2777
2789

بابای  دوستم

شوهر دوستم

دوستم 

و یکی  دیگع از دوستامون  توو  ماشین  بودیم

منو  رسوندن  در  خونه

بعد  موقع   خداحافظی   نمیدونستم  چه طور  صداش شوهر دوستمو صدا  کنممم

گفتم  خداحافظ داداش  رضا

نمیدونم  فکنم  ضایعععع بود😭

اخه  قبلا شوهرش هم  به دوستم  گفته  بود که  من  مثل  خواهرشم🤦‍♀️

ضایع  بود  خییلی 

نظرتون چیه

اعصابم  خرابه

ممکنه برداشت بدی کنن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بد‌نگفتی بابا بیخیال حالا اون اصن یادش نیست

منم امروز به هم‌کلاسیم دلمه تعارف کردم برداشت گفت مرسی خیلی خوش مزه بود دست پختت عالیه مغزم قفل کرد نمیدونستم باید چی بگم😐مث بز نگاش کردم😐

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

چرا

نمیدونم بخدا قفل شد شاااید چون طرف پسر بود و تا الان هیچ پسری ازم تعریف نکرده مغزم تعجب کرد 😂

بخدا اگه یکی بهم فحش میداد ممکن بود مهربون تر جوابشو یدم🥲

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

اخخ گفتم  داداش حالا میگن  چه  صمیمی

نه اگه اسمشو خالی صدا میکردی صمیمی بود

منم رفتم دخترمو از خونه دوستش بیارم با بابای دختره دم در صحبت کردیم بعد رفت تو موقع رفتن به خانومه گفتم از طرف من از آقای فلانی خدانگهداری کنید وااااییییی جرررررررر😂😂😂😂😂😂😂😂😂تا نشستم تو ماشین ز زدم ب دوستم گفت الو گفتم من چرا باید ب مامان دوست بچم بگم ب آقای فلانی از طرف من خدانگهداری کنید و اونم غششششششش😂😂😂😂😂