2777
2789
عنوان

خیانت نامزدم عقد کرده+راهنمایی

| مشاهده متن کامل بحث + 722 بازدید | 51 پست
میگه اشتباه میکنی این دختر مال قبل عاشقم بوده خواستم آسیب نبینه بخاطر همین جوابش دادم بهت نگفتم چون ...

چ بی ربط اصلا دلیلی نداشته به اون چ ک عاشقش شده الان با ملایمت رفتار کنه... دلیلش قانع کننده نیست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم جداشه دیگه ازدواج نکنه، ازدواج می‌خواد چیکار البته با این وضعیت 🤦🏻‍♀️

من فامیلمون داره طلاق میگیره ازدواج دومشه ۲۴ ساله ام هست

والا ازدواج نکردن بهتر از زندگی با یه ادم بیخوده

گرچه ازدواجم میتونه بکنه بعدها

عاشفانه و ریز به ریز کجا بودن و چیکار کردن و قربون صدقه گوشی و ازم گرفت و دیگه هم نداد

خب بهش می گفتی اگه فک می کنی من قضاوتت کردم لطفا گوشیتو نشونم بده سوء تفاهم برطرف بشه

And God is the best Lily in my world ^^🌱... یا زهرا 💓 ................من و دخترم که تو راهه
مثلا

نسخه پیچیدن خیلی سخته ، مثلا اگر امکانش رو داری جدایی ، چون فکر کن یه عمر میتونی با یکی زندگی کنی که اگر نیم ساعت بخواد دیر کنه هزارجور فکر بد میاد سراغت و اعصاب برات نمیمونه دیگه ، این فکرا مثل خوره میوفته به جونت و تو جوونی پیر و داغون میشی 

بگو چیکار کنم 

منظور این که حق با توعه با این کاراش میخواد تو حس گناه بهت دست بره اما تو زیرک باش از اینجای رابطتت خیلی با احتیاط پیش برو زیر نظرش بگیر ، خوب و بدشو ببین ،ببین میخوای باهاش بمونی یا نه از حالا جدی تر باهاش برخورد کن ،زیاد به روش نخند ،شرط بزا ، امتحانش کن از این کارا..

میگه اشتباه میکنی این دختر مال قبل عاشقم بوده خواستم آسیب نبینه بخاطر همین جوابش دادم بهت نگفتم چون ...

شمام میگفتی پس من چی من اسیب ببینم موردی نداره خاطر اون اینقدر عزیزه چرا نگرفتیش منو اسیر کردی

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.

من روشن‌فکرم ولی این دلیل اصلا قانع‌کننده نیست؛ ببخشید بیشتر به نظر میاد می‌خواد خرت کنه. ده بار هم که جدا شدی برای یازدهمین بار اگه دیدی انتخابت اشتباست، بازم حق اینو داری که از مسیر اشتباه خارج بشی. به مردم و حرفاشون اهمیت نده

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

منظور این که حق با توعه با این کاراش میخواد تو حس گناه بهت دست بره اما تو زیرک باش از اینجای رابطتت ...

نمیترسم از جدا شدن اصلا ولی میدونی یک درصد بهش بد نکردم خیلی پررو هست گستاخ

مملکتو همین به اصطلاح روشن فکرا به گند کشیدن! هر کاری میکنن هر مرزی و حدودی رو رد میکنن اسمشو میذارن روشن فکری ، بهتره از این آدم جدا شید که بره با همون به قول خودش روشن فکرا

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚