2777
2789
عنوان

برقی ها جهاز

256 بازدید | 40 پست

خانم های متاهل به نظرتون برقی چی بخرم که هم استفاده بشه و هم واقعا نیاز و ضروری بشه 

کلا از برقی های خودتون بگین که خرید کردین برای جهازتون ممنونم💟

از ته دلتون برام دعاکنید مشکلاتم حل بشه و به آرزوهام برسم🌹

متاهل نیستم 

ولی سرخ کن بدون روغن فلیپس

۹۲کیلو(زمستون۱۴۰۱)...۹۰کیلو(۲۱فروردین۱۴۰۲)...۸۴کیلو(۱۴۰۲/۲/۱۴).....هدف اینده در عرض ۳ هفته تا یک ماه:وزنِ زیر ۸۰ کیلو......تونستممم💪🫀۷۹/۹۰۰(۴خرداد۱۴۰۲) ...۷۸ کیلو در ۳۱ خرداد...هدف بعدی رسیدن به وزن ۷۵ کیلو در ۳۱تیر(ورزش از نیمه دوم ماه)جااانن بهش رسیدددمممم۷۵کیلووو😍😍😍

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

توستر.گوشتکوب برقی ۳ کاره.ابمیوه گیری‌.ی خوردکن بجای چرخ گوشت گرفتم همه کارامو باهاش میکنم همین

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی

اتو جارو همزن پنکه  چرخ گوشت آبمیوه گیری سه کاره  توستر پلو پز و کیک پز ،ولی سه مورد آخر اصلا اصلا نشد برام چون فر داشتم توستر فقط برا دکوره

خدایا ما غرق گناهیم تو دریای رحمتی..‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌.
من زود مز برقی نخریده بودم و از نظرم بی مصرف بود اینجا گفتن نیازه  پلو پز هم نخریدم و میگن نیا ...

اره منم شنیدم 

از ته دلتون برام دعاکنید مشکلاتم حل بشه و به آرزوهام برسم🌹

توستر غذاساز به جای خیلی از لوازم برقی مثل چرخ گوشت و آبمیوه گیری.چای ساز.پلو پز.

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .

من براساس سبک زندگی خونواده ام و اینکه خودم چقدر از وسایل استفاده میکنم اینا رو خریدم: ساید، لباسشویی، جاروبرقی، اتو، همزن تک کاره، گوشت کوب برقی تک کاره، خردکن تک کاره، ساندویچ ساز، آبمیوه گیری سه کاره (آبمیوه گیری، مخلوط کن و آسیاب) . تی وی هم شوهرم خرید. بجای توستر هم کلهم فرگاز مبله خریدم. توی این یکسال و اندی چیز دیگه ای لازمم نشد. 

کاش بعد از این روزهای پرالتهاب/ عشق، مسری ترین بیماری این شهر شود💞
من براساس سبک زندگی خونواده ام و اینکه خودم چقدر از وسایل استفاده میکنم اینا رو خریدم: ساید، لباسشوی ...

کتری برقی هم خریدم. 

کاش بعد از این روزهای پرالتهاب/ عشق، مسری ترین بیماری این شهر شود💞

بنظرم سلیقه ای هست یکی یه چیز خیلی به کارش میاد یکی نه.

مثلا اگر به عقب برگردم غذاساز نمیخرم. ولی خب باید ببینی چقدر هم پول براشون کنار گذاشتی. من بجات بودم اول اولویت بندی میکردم و جنس خوب میخریدم.