ما تو عقدیم بعد چند روز پیش بحثش پیش اومد درمورد خیانت پسر یکی از حاج آقاهای معروف و مذهبی محلمون به شوهرم گفتم بعدش دوستم گفت چرا بهش گفتی الان قبحش میریزه شوهرتم میگه پسر فلانی خیانت کرد چرا من نکنم
نه عزیزم اون مرده و روزی دهها بارازاین حرفا از دوست و آشنا و ..میبینه و میشنوه باید ذاتش خوب باشه که خیانت نکنه وگرنه خودت میگی اقای مذهبی پسرش خیانتکاره .پس ببین ربطی ب مذهب و غیره نداره ذات مهمه
اشتباه دفعه اول اشتباه هست برای دفعات بعد حماقت حساب میشه..شجاع باش حتی اگر نیستی وانمود کن .حداقل سالی یکبار طلوع آفتاب را تماشاکن...از کودکان دست فروش چیزی بخر...اشتباهاتت را بپذیر..و برای رسیدن به هدفت پل های پشت سرت را خراب نکن شاید روزی به عقب برگشتی راهی برای عبور و رسیدن به آنچه میخواهی داشته باشی ...باکسی که فقط میخواهد حرف خودش باشد وارد بحث نشو زیرا او چیزی برای ازدست دادن ندارد و شماراتا حد خودش پایین می آورد...
جلو شوهرت معمولا از خیانت مردای دیگه نگی بهتره ،یا جلوش هیچوقت نگو شوهر فلانی باهاش بد رفتاری میکنه ،شوهر من اینجور بود یا م ه یه بار بهش گفتم شوهر فلانی آنقدر باهاش سر فلان مسیله بحث کرد قشنگ خودشم دیدم با من اونجوری رفتار کرد