2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

حالا ما اگه میخواستیم بنویسیم کیرول صد تا خطا میومد استفاده از واژه....غیر مجاز است

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)

من خودم دوسال تو کیرول بودم و به هزار زخمت خودمو جدا کردم اول از همه بگیر من وارد کیرول نشوو جای سمی هستش و اعتیاد اوره ما تو کیرول انواع فم ها و گپ ها داریم مثل فم ریل گپ رول و..... خلاصه زیا یسری ادم هستش که خودشونو رئیس میدونن اصلاح کیرولیش رو نمیدونم بعضی افراد هم ترند پرستن رول پرستن اگه اکانتت ترند نباشه یا رولت خز باشه و اینا میم میشی و تو گپ هاشون مسخره میکنن باید رو اصطلاحاتت کار کنی ولی مثلا زیاد از روالی و اینا استفاده کنی می‌فهمن تازه واردی ولی نمیدونم چجوری بگم یسری اصطلاحات رو باید استفاده کنی یسری و نه سعی کن فقط تو گپ اسپم اسپم کنی (همه رو آخر گفتم یعنی چی) کاپ میزنی با آدم درست کاپ بزن زیاد به کسی وابسته نشو چون اولش عاشقتن ولی بعد بی دلیل ازت متنفر میشن برا خودم پیش اومده خودتو با کسایی که جز علمای کیرولن نگیر چون بعد دهنت سرویس میشه بیشتر فرند و نسبت پیدا کن کاپ نزن من خودم تو این دو سال کاپ نزدم البته اگه کاپ میزنی متعهد باش کیرول جای کوچیکیه برای رول هم درسته میگن افراد کره ای ولی میتونی از بقیه هم استفاده کنی اصمات و رول هم اگه حرفه ای نیستی نرو چون باز میم میشی 😔

ریل: واقعیت مثلا عکست 

رول: نقش ایفا کردن

اصمات: سک**س و اینا

روالی:خوبی؟

اسپم:یک گیف و زیاد بفرستی میشه اسپم 

من خودم دوسال تو کیرول بودم و به هزار زخمت خودمو جدا کردم اول از همه بگیر من وارد کیرول نشوو جای سمی ...

لنتی مرسیی از توضیحاتت :))) 

واقعاً مرسییییی ><💗💗💗...اره اکثرا با aiرول میرم..اصن با ادمای واقعی روم نمیشه