2777
2789
عنوان

چکار کنم

82 بازدید | 12 پست

سلام بچه ها

من یه خواستگار دارم که موقعیت شغلی و مالی خوبی داره

خانواده اش هم شهری خودمون هستن اما خودش یکساله تهرانه و گفته قرار اونجا زندگی کنه

من تا اللن یکی از معیارام این بود ک تو شهر یا استان خودمون ازدواج کنم اما الان دیگه 27 شدم همه بهم میگن خیلی سخت میگیرم و شاید کیس بهتری گیرم نیاد

خودم دوستدارم ازدواج کنم اما ن راه دور اما خانواده میگن حداقل ببینش بعد تصمیم بگیر

اگه یه کاری داشتم 100رد میکردم اما خودمم فعلا خونم و حس بدی دارم 

ابجیمم تهرانه تا قبل این مورد همیشه میگفت راه دور بد اما الان میگه شرایط هرکس متفاوته

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بزار بیان خواستگاری صحبتت کنین شاید بتونی نظرشو عوض کنی ولی اگه آدمی هستی که به خانوادت وابسته ای اذیت میشی اوایل خیلی سخته اما عادت میکنی ولی بلاخره یه روز باید جدا بشی بری سر خونه زندگیت

میدونم عوض شدم، در راستاش تلاش کردم اتفاقا.

سلام ببخشید من فکر کنم تو یه تاپیک گفته بودین ک پیش دکتر محمدی عمل بینی انجام دادین،خواستم ببینم راضی هستید یا نه،نوع بینی تون چجوری بود

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱

سلام ببخشید من فکر کنم تو یه تاپیک گفته بودین ک پیش دکتر محمدی عمل بینی انجام دادین،خواستم ببینم راض ...

سلام عزیزم

اره بینیم گوشتی بود من طبیعی میخواستم ااما انقدر طبیعیه خودم باورم نمیشه عمل کردم ماه قبل رفتم پیشش گفتم راضی نیستم احتمالا دوباره عمل کنم اگه فقط هزینه اتاق عمل و ازم بگیره 

عوارض ندارم اما اونطور ک میخواستم کوچیک نشده 

بازم بیشتر فکر کن 

اگه رفتی پیشش خیلی تاکید کن رو مدلی ک مد نظرته

سلام عزیزم اره بینیم گوشتی بود من طبیعی میخواستم ااما انقدر طبیعیه خودم باورم نمیشه عمل کردم ماه قب ...

اها خیلی ممنونم ک جواب دادید😍🙏🏻

فقط یه سوال شما درمورد ناعمی چیزی نمی دونید؟بنظرتون برای بینی گوشتی ناعمی بهتره یا محمدی؟

من خیلی رو متقارن و طبیعی بودن بینی حساسم،موندم بین این دوتا

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱

اها خیلی ممنونم ک جواب دادید😍🙏🏻 فقط یه سوال شما درمورد ناعمی چیزی نمی دونید؟بنظرتون برای بینی گو ...

خواهش عزیزم 

ناعمی کارش خیلی خوبه اما دیر نوبت میده شنیدم اگه طبیعی میخوای محمدی بهتره

محمدی اگه یوقت سوراخ بینی نامتقارن باشه تو مطب با حسی درست میکنه اما موقع عمل حتما تاکید کن ک میخوای بینیت کوچیکشه چون از چیزی ک مدنظرته بازم بزرگتر میکنه من هر دفعه میرم مطب بینی بقیه خوشم میاد اینحا انگار من شانس نداشتم یکم بزرگه

خواهش عزیزم  ناعمی کارش خیلی خوبه اما دیر نوبت میده شنیدم اگه طبیعی میخوای محمدی بهتره محمدی ...

اها ک اینطور 

خیلی ممنونم عزیزم🙏🏻

ببخشید کسی از دکتر ناعمی کار بد یه وقت دیده ؟ گسی ناراضی بوده باشه؟ من پیش دکتر حسینی خواه جراحی کردم ولی اصلا راضی نیستم میخواستم دوباره جراحی کنم دکتر ناعمی تضمینیه ایا؟

2790
2778
2791
2779
2792