2777
2789
عنوان

بتا

| مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 24 پست
برای منم دعا کن.. سونو گفت قلبش و ندیدم سقط کن.. بنظرتون میمونه برام

هفته چند رفتی سونو؟

پروردگارا؛ مرا تنها مگذار و تو بهترین وارثین هستی، و برای من جانشینی معین کن که در زمان زندگی‌ام به من خوبی نماید و بعد از مرگم برایم طلب آمرزش کند، و به او خلقتی سالم عطا کن و شیطان را بر او شریک و نصیب مگردان
چهارشنبه زوده زود نرووووو دختر  یک هفته صبر کن  تو بارداری باید صبور باشی  م ...

از سونو قبلیم ی هفته گذشته میترسم بمونه سقطش خدای نکرده سخت شه

_نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هفته چند رفتی سونو؟

اولین سونو شش هفته و یک روز بودم روزی که دقیق هشت هفته میشدم رفتم گفت همون شش هفته و یک روزی

_نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡
سونوتو اینبار عوض کن

اره جای دیگه میرم.. دعا کن سالم باشه

من بارداری اولمه انقدر استرس داشتم با اینکه بتام ۴هزار و خرده ای بود اولین سونو که رفتم تا دراز کش ...

اره نمیدونم چرا خارج رحمیو انقدر دارن بزرگ جلوه میدن 

واقعا باعث استرس میشه 

خارج رحمی از هر ۲۰۰ زن یک نفر مبتلا میشه

خدایا دستمو بگیر….🖤
از سونو قبلیم ی هفته گذشته میترسم بمونه سقطش خدای نکرده سخت شه

اگه که رشدش توی ۶ هفته و نیم قطع شده باشه 

دیگه رشد نمیکنه که بخواد سخت شه ب خودت فرصت بده این فکرای چرت و پرت رو از خودت دور کن😘

خدایا دستمو بگیر….🖤
اولین سونو شش هفته و یک روز بودم روزی که دقیق هشت هفته میشدم رفتم گفت همون شش هفته و یک روزی

قاعدتا نباید اینطور میشد ولی توکلت به خدا باشه بازم

پروردگارا؛ مرا تنها مگذار و تو بهترین وارثین هستی، و برای من جانشینی معین کن که در زمان زندگی‌ام به من خوبی نماید و بعد از مرگم برایم طلب آمرزش کند، و به او خلقتی سالم عطا کن و شیطان را بر او شریک و نصیب مگردان