2777
2789
عنوان

بتا

247 بازدید | 24 پست

سلام من رفتم ازمایش بارداری بتام ۲۱ بود بعد ۷ روز تاخیر 

رفتم دکتر گف عددش خیلی کمه و ۴۸ ساعت بعد تکرار کن 

توروقران برام دعا کنین خارج رحمی نباشه فقط اشک میریزم

کسی بوده اینجوری باشه؟؟؟

زود دادی نگران نباش 

پروردگارا؛ مرا تنها مگذار و تو بهترین وارثین هستی، و برای من جانشینی معین کن که در زمان زندگی‌ام به من خوبی نماید و بعد از مرگم برایم طلب آمرزش کند، و به او خلقتی سالم عطا کن و شیطان را بر او شریک و نصیب مگردان

دوباره تکرار کن دو برابر بشه جای نگرانی نیست.. احتمالا لقاحت دیر تشکیل شده عزیزم.. 

توهم برا من دعا کن گفتن قلبشو ندیدیم سقط کن.. 😔

_نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشاالله که خیره عزیز دلم ❤️

با اجازه اسی❤️

خانوما ختم قرآن داریم به مناسبت میلاد حضرت معصومه😍

نیت ها رو توی تاپیک گفتم

هر جزء نیم ساعته که تا مهلتش میشه روزی کمتر از ۵ دقیقه🥰

عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآر‌ِمن‌عِشق‌َست‌ُو‌کآر‌ِچشم‌ِتوُخانه‌ِخَرابي‌ست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿            ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️ 

زود دادی نگران نباش 

البته ببخشید حواسم نبود بعد ۷ روز تاخیر

ولی بازم ۴۸ ساعت دیگه وقت داری نگران نباش حسم خوبه

پروردگارا؛ مرا تنها مگذار و تو بهترین وارثین هستی، و برای من جانشینی معین کن که در زمان زندگی‌ام به من خوبی نماید و بعد از مرگم برایم طلب آمرزش کند، و به او خلقتی سالم عطا کن و شیطان را بر او شریک و نصیب مگردان
البته ببخشید حواسم نبود بعد ۷ روز تاخیر ولی بازم ۴۸ ساعت دیگه وقت داری نگران نباش حسم خوبه

برای منم دعا کن.. سونو گفت قلبش و ندیدم سقط کن.. بنظرتون میمونه برام

_نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡
برای منم دعا کن.. سونو گفت قلبش و ندیدم سقط کن.. بنظرتون میمونه برام

اره بابا شاید لقاحت دیر تشکیل شده لانه گزینیت دیر شده 

اضطرابو از خودت دور کن یک هفته صبر کن بعد برو سونو یه جای معتبر. اگه تهرانی جای خیلی خوب میشناسم

خدایا دستمو بگیر….🖤

دختر این چه حرفیه

این خارج رحمیو کی انداخت تو. دهن همه من نمیدونم میخوام سرمو بکوبم ب دیوار 

😂استرس نداشته باش 

۴۸ ساعت دیگ تکرار کن باید بشه تقریبا عددش ۷۰  یا ۸۰ 

منم استرس داشتم بارداری قبلیم 

ولی واقعا دیدم استرسم الکی و پوچ بود 

دکترا سریع ترس خارج رحمیو میندازن ب دل ادم بخدا 

نکن با خودت اینجوری 

نترس من ترسیدم ب ترسم میخندم الان

خدایا دستمو بگیر….🖤
دعام کن🥺

چشم نگران نباش گاهی عمل لقاح دیر انجام میشه گاهی زود آدم نمیتونه زمانشو تشخیص بده 

کیست یا سابقه خارج رحمی داری؟

اره بابا شاید لقاحت دیر تشکیل شده لانه گزینیت دیر شده  اضطرابو از خودت دور کن یک هفته صبر کن ب ...

نه گلم تهران نیستم.. سونو اول ک رفتم 6هفته و ی روز بودم دو هفته بعد رفتم بازم گفت همونه و برو سقط کن قلبم ندیدم ولی با ترشح ی رگه قهوه ای دیدم و دیگه ندیدم.. چهارشنبه میرم سونو یعنی میشه بگه قلبش تشکیل شده 😭

نه گلم تهران نیستم.. سونو اول ک رفتم 6هفته و ی روز بودم دو هفته بعد رفتم بازم گفت همونه و برو سقط کن ...

چهارشنبه زوده زود نرووووو دختر 

یک هفته صبر کن 

تو بارداری باید صبور باشی 

من خیلیا رو تو سایت دیدم مثل شما بعد یک هفته رفتن و قلبشم دیدن

خدایا دستمو بگیر….🖤
دختر این چه حرفیه این خارج رحمیو کی انداخت تو. دهن همه من نمیدونم میخوام سرمو بکوبم ب دیوار  ...

من بارداری اولمه

انقدر استرس داشتم با اینکه بتام ۴هزار و خرده ای بود

اولین سونو که رفتم تا دراز کشیدم گفت داخل رحمیه؟ دکتر گقت اره. ناخوداگاه بلند گفتم خدایا شکرت. الکی استرس داشتم از بش تو اینترنت چرتو پرت خونده بودم

نه گلم تهران نیستم.. سونو اول ک رفتم 6هفته و ی روز بودم دو هفته بعد رفتم بازم گفت همونه و برو سقط کن ...

سونوتو اینبار عوض کن