2777
2789
عنوان

راهی جز دعا و جادو ندارم

338 بازدید | 33 پست

بچه ها شوهر من بیش از حد دهن بین پدر و مادرشه.اونام دیگه دارن زندگیمونو خراب میکنن.هیچجوره دیگه کنترلی رو شوهرم ندارم و اصلا منو نمیبینه و منو آدم بده میدونه.خدا شاهده من بهشون نه بی احترامی کردم ن چیزیولی انگار هدفشون اینکه همسرم با من بد بشه و اونارو دوست داشته باشه.چیکار کنممممم خسته شدم.من باردارم نیاز به توجه دارم.روز و شبم شده گریه و ناراحتی.دیگه هیچی به ذهنم نمیرسه جز دعا و جادو برا همسرم که حداقل یکم دوستم داشته باشه.بهم اهمیت بده.تروخدا نگین فلان سوره رو بخون فلان دعا رو بخون.انقدر خوندم فایده نداره.انگار خدا هم با من لجه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بجای باردار شدن طلاق میگرفتی وقتی دوست نداره بزور میخای دوست داشته باشه!!!!!!/

کدوم مردیه ک شیفته زنش باشه همه شون قبل ازدواج کف میکنن بعد ازدواج زبون در میارن 

جرم ما محرومان هیچگاه ثابت نمی شود چون کارگری اثر انگشتمان راساییده است 
بجای باردار شدن طلاق میگرفتی وقتی دوست نداره بزور میخای دوست داشته باشه!!!!!!/

وقتی خودشه و نمیره پیش مادرشینا خیلی هم باهم خوبیم.ولی اگه بره پیششون میاد و هرچیزی رو بهونه میکنه.خودش خوبه ولی من نمیخوام با حرف پدرومادرش زندگیمونو خراب کنه

منم مثه خودتم خدایی میترسم ولی یه دعا انجام دادم از زمستون به این ور پاشونو تو خونم نذاشتن 

چیکار کردی مگه

خدایا همه رو به خودت سپردم🥹میدونم که یه روزی یه جایی دل منم آروم میگیره🖤🥀

چی بگم عزیزم من دعا نویس خوب می‌شناختم که کلام پس معرکه بود. 

اینجا کلی حرف می‌زنند.  بخدا یه بنده خدایی بود شمع تراپی خوبه من حرفش رو باور کنم. نگو شگرد کارشون همینه 😔 

خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤 

همین که سیر و سرکه می‌جوشونن ولی چه فایده از راه دور ...‌‌ا

نمیدونم اطلاعی ازش ندارم میشه توضیح بدی چیه

خدایا همه رو به خودت سپردم🥹میدونم که یه روزی یه جایی دل منم آروم میگیره🖤🥀