2777
2789
عنوان

خیانت+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 583 بازدید | 56 پست
عزیزممممم خدا ازشون نگذره...ببخشید میپرسم جداشدین؟

ن عزیز من دیوونم واقعا با اون شرایط بازم عاشقش بودم هیچوقت ب روش نیومردم ک میدونم بعد 5ماه صیک دختررو زد و اخلاقش خییییییلی خوب شد باهام 

منم هیچوقت ب روش نیاوردم ک میدونم تا حرمتا نریزن براش عادی شه

ولی فقددددد خدا میدونه من اون مدت چی میکشیدم

لطفا هرکی دوس داشت برا اینکه دوباره خیانت نکنه ی صلوات مهمونم کنه اجرتون با امام حسین♥

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خداروشکر ک اخلاقش خوب شد عزیزدلم. صلوات فرستادم برات گلم❤

ممنون خواهری ولی نامزدم بچس 19سالشه قبل منم تجربه دوستی زیااااااااااد داشته الانم همه رفیقاش مجردن و رل دارن اینم با اونا میگرده ممکنه بخاطر این باشه بنظرت؟  اخه من مطمعنم عاشقمه

خواهش گلم... آره هنوز خیلی بچه س رفتار دوستاش روش تاثیرگذاشته نذار باهاشون بگرده 

اره گفتم یا من یا دوستات الان باهمشون قطع رابطس جز یکی ک شریکن باهم و اون از همه ناباب ترههههه

اره گفتم یا من یا دوستات الان باهمشون قطع رابطس جز یکی ک شریکن باهم و اون از همه ناباب ترههههه

اونم کم کم ازش دور کن منم شوهرم یه مدته عوض شده خیلی سرد شده یه دوست داره اونم خیلی منحرفه  از وقتی با اون میگرده یه طوریه نگرانم

اونم کم کم ازش دور کن منم شوهرم یه مدته عوض شده خیلی سرد شده یه دوست داره اونم خیلی منحرفه  از ...

وای رفیق خیلی تاثیر. میذاره رو پسرا مخصوصا تو سن کم نذار باهاش باشه من تا جایی ک تونستم دورش کردم

وای رفیق خیلی تاثیر. میذاره رو پسرا مخصوصا تو سن کم نذار باهاش باشه من تا جایی ک تونستم دورش کردم

آره ولی دور نمیشه ازش خیلی صمیمی هستن از بچگی تاالان با همن فک کن از ۷ سالگی تاالان الانم شریکشه فک کن صبح تا شب باهمن 

آره ولی دور نمیشه ازش خیلی صمیمی هستن از بچگی تاالان با همن فک کن از ۷ سالگی تاالان الانم شریکشه فک ...

منم شریک الانش پسر عمو بابامه و باشوهرم فامیله از کلاس اول باهم بودن الانم شریکن بقیه رفیقاش دوره ی مثلا 10سال. 6سال8سال بود ک باهاشون بود پارش کردم کات کرد با همشون 

(البته دعام ک کردم بی تاثیر نبود 😂😂😂) 

گفتم یا رفیقات یا کلا عروسی کنسله😐

منم شریک الانش پسر عمو بابامه و باشوهرم فامیله از کلاس اول باهم بودن الانم شریکن بقیه رفیقاش دوره ی ...

کار خوبی کردم گلم خداروشکر ک کنارشون گذاشته. منم از وقتی نامزد کردیم رفیقاشو کنار گذاشت حتی همین ک میگم صمیمیه باهاش تا سه سال بعداز ازدواجمون با هیچکدوم از دوستاش حرف نمیزد الان دوساله ک خیلی با این دوستش میگرده البته بخاطر کارشم هست شریکن دیگه مجبوره ک باهاش باهاشه. شماهم خیلی محدودش نکن مثلا اگه اصرار داشت چندوقت یه بار بذار با دوستاش باشه