2777
2789
عنوان

خیانت+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 583 بازدید | 56 پست
اها این ازدواج دومتونه؟؟ خب به پدر مادرت بگو خیانت میکنه به نامزدت هم بگو قصد دارم جدا شم شاید ترسید ...

گفتم ولی از این ناراحتم به خیالشم نیست انکار میکنه انگار کار مهمی نیست خیلی کار کوچیکی کرده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولی در کل خیلی حس بدیه مخصوصا استیصال بین بخشیدن و نبخشیدن هرچند من این یه مورد رو تحت هیچ شرایطی ...

البته بستگی داره توو چه لولی باشه

خُنَک آن قمار بازی که بِباخت آنچه بودش / بِنمانْد هیچش الا هوس قمار دیگر
اصلا راحت نبخشش بزار قشنگبه گه خوردن بیوفته(ببخشید بابت این حرفم) اگه راحت ببخشیش ممکنه باز تکرار ...

کاش ۸داقل برای جبرانش تلاش میکرد انکار نمیکرد

درسته میترسم پررو بشه

چکار کنی مگه پررو میشه؟ ازین واضح تر، بعد مشکل ساز میشه برات، بنظرم محکم باش و با مشاور صحبت کن، جدی برخورد کنید با این مسائل بخدا بعدا تو زندگی مشکل ساز میشه

اصلا راحت نبخشش بزار قشنگبه گه خوردن بیوفته(ببخشید بابت این حرفم) اگه راحت ببخشیش ممکنه باز تکرار ...

بگو چیکار کنم نمیکشه مغزم با این حرفش انگلر آب سرد ریختن روم امروز ظهر

چکار کنی مگه پررو میشه؟ ازین واضح تر، بعد مشکل ساز میشه برات، بنظرم محکم باش و با مشاور صحبت کن، جدی ...

میترسم روش باز بشه تو خانواده ابروش بره سپردمش به خدا اما اگر هیچ تلاشی و جبرانی نکنه قطعا جدا میشم ازش

گفتم ولی از این ناراحتم به خیالشم نیست انکار میکنه انگار کار مهمی نیست خیلی کار کوچیکی کرده

ببین اگه دوستت داشت هیچوقت نمیتونست بهت خیانت کنه خیانت ک سهله دلش نمیومد به کسی حتی نگاه کنه دوستت نداره زندگیتو حروم نکن با این آدم بعدا بچه دارمیشی مجبوری بخاطر اون بچه تحمل کنی پس تا دیرنشده جدا شو باکسی ازدواج کن ک واقعا دوستت داشته باشه