بچه ها من دوروبرم کسی نیس ک بغلم کنه خیلی وقته از ته دلم کسی رو بغل نکردم و بغل نشدم
چیکار کنم
اینجا شما ب من خیلیاتون لطف دارید ولی من بغل واقعی واقعییی میخام... وقتایی ک دلم گرفته وقتایی ک ی نفر ی حرفی زده دلمو شکسته وقتایی ک برا ادامه دادن باید شارژ شدم .. این گوشی هم والا شارژ میشه میایم نی نی سایت ما ک دیگ انسانیم جای خود داریم
میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣 احسان شوهر خیالی مه بالای شونصد بار هی ازم پرسیدین احسان کیه گفتم بنویسم حوصلم دیگه نمیکشه ج بدم.. خیلی ام بچه خوبیه 😂😂 تو خیالم دیگه
منم ی مریضی دارم که بخاطره اون با همه فاصله می گیرم خودمم شهر غربت زندگی می کنم خیلی دلم می خواد که پدر و مادر و اطرافیانم رو از ته دل بغل کنم رو پای مامانم بخوابم اما حیف که نمیشه
می فهمم چی می گی منم ی مریضی دارم که بخاطره اون با همه فاصله می گیرم خودمم شهر غربت زندگی می ...
الهی فدات شم من برا پدر مادرم بچه مظلومی بودم و مثل بقیه سن و سالام زندگی نکردم اونجور ک دلم بخواد ولی اصلا اهل محبت و بغل نیستن. ی بار مامانمو ندیدم خودش بیاد بغلم کنه. همیشه میگم مامان بیا بغلم کن اجباری میاد :)))))))))))
میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣 احسان شوهر خیالی مه بالای شونصد بار هی ازم پرسیدین احسان کیه گفتم بنویسم حوصلم دیگه نمیکشه ج بدم.. خیلی ام بچه خوبیه 😂😂 تو خیالم دیگه