2777
2789
عنوان

کراش زدم

206 بازدید | 17 پست

دوستان ی راهنمایی میشه کنید

من ۱۷ سالمه و مشغول درس خوندن و این چیزام بعد چن وقتیه ک رو ی پسره کراش زدم

من تاحالا پسره رو از نزدیک ندیدم فقط عکساشو دیدم تو اینستا پسره هم فک نکنم تاحالا منو دیده باشه

پسرعموی شوهرعممه زیادم خونه عمم میره ولی من هیچوقت اونطرفا نمیرم 

خیلی وقتم هس خوشم میاد ازش البته فک کنم از اون دسته پسراییه ک خیلی اعتماد ب نفس دارن و ب راحتی پا نمیدن

خداییش خیلیم خفنه

بنظرتون چطور مخشو بزنم البته طوری ک متوجه نشه؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یازدهمی؟آقا بیا مخ یه نفرو واسه من بزن

میشه لطفا واسه خونه دار شدنمون و حل مشکلاتمون یه دعا یه صلوات یا هرچی که دوست داشتین انجام بدین 😊😊😊دوستای خوبم امیدوارم و از ته دلم میخواد شما هم به ارزوهای قشنگتون برسین و اگر مشکلی دارید برطرف شه😇😇😇

برو خونه عمت ک ببینتت

من ک بهت گفتم اگه مال موندن نیستی برو گفتم ما بچه پایین شهریم زیاد محبت ندیدیم زود وابسته میشیم😔ی چندتا سوال داشتم ازت ؟؟؟میگم الان برای اون نگران میشی؟دستشو میزاره رو دستت وقتی دنده عوض میکنی؟عکسم باهاش میگیری بزاری استوری هات؟میگم ددددلبر منو فروختی با پولش اونو خریدی؟💔💔💔باش برو خوشبخت بشی ولی اینو بدون یروزی میرسه دیگه ب تو نمیرسه حالا برو👋

از نظر من اصلا بهش اعتراف نکن مخصوصا الان که میخوایی درس بخونی فکر ادمو الکی درگیر میکنه من رو یکی کراش داشتم نمیدونم چه مرضی داشتم انقدر بهش فکر میکردم که برام غیر قابل تحمل بود هر کی بود اعتراف میکرد ولی من نمیخواستم برم تو رابطه بهش اعتراف نکردم خلاصه مرضی که داشتم این بود که باهاش خیلی بد شدم تا فراموشش کنم اصلا بهش اعتراف نکنم میونه امون عالی بود من خرابش کردم اونم ول کرد رفت 😂💔 الانم خوشحالم که حسم داره از بین میره بهش

شبیه گذشته منی  عزیزم منم تو سن تو بودم درگیر همین چیزا شدم الان ک ۲۲ سالمه دارم خیلی اذیت میش ...

درواست دوستیمون قبول می کنی؟

میشه لطفا واسه خونه دار شدنمون و حل مشکلاتمون یه دعا یه صلوات یا هرچی که دوست داشتین انجام بدین 😊😊😊دوستای خوبم امیدوارم و از ته دلم میخواد شما هم به ارزوهای قشنگتون برسین و اگر مشکلی دارید برطرف شه😇😇😇
چطور مگه؟😂

ببینم بیکاری

آخه از روی عکس چجوری فهمیدی خیییلی خفنه؟ یا به این راحتی پا نمیده؟ اصلا از روی عکس چجوری کراش زدی؟ اگه یارو اخلاق نداشته باشه چی؟

دراز بکش رو زمین پاهاتو بذار روی دیوار یکم خون به مغزت برسه