2777
2789
عنوان

طلاهام غیب شده خیلی عجیبه برام😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2624 بازدید | 81 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم ممکنه ازطلافروشی که قیمت گرفتین کامل نیوردی بیرون .مطمئنی  که اونجا نگذاشتی 

واقعا تواین سایت  به این نتیجه رسیدم که طرف تا مشکلی داره میادخوب که با فکرو دل یه عده بازی میکنه وبعد که مشکلش حل شددیگه میره وحتی براش مهم نیست بیاد ازحال خودش یه خبربده  واین در صورتی که تازه طرف راست گفته باشه و اونیم که دروغ میگه که دیگه واویلا  
میخواستی بزاری سر جاش ولی احتمالا فراموش کردی.... ذکر یا هادی بخون....توی همه ی کیف ها و نگاه کن و م ...

ن بابا ب اون بیچاره مطمعنم ک برنداشته.. خودش ازبس فکرداره میکنه مخش سوت کشیده.. تازه بهم پیشنهادم داد ی دعانویس خوب پیداکنم شایدپیداشد یاگف کی برداشته

کدوما بدیم بزرگش کنن؟ حلقه ازدواج اون هست. ازمن گم شده.. حلقه ازدواجم باید ست باشه دیگه

عزیزم قبل ازینک بفهمه طلاها گم شده رفت بده واست انگشتر درست کنن؟

خواهش مییییکنم لایک نکنید.😍🌹
عزیزم ممکنه ازطلافروشی که قیمت گرفتین کامل نیوردی بیرون .مطمئنی  که اونجا نگذاشتی

اره مطمعنم چون طلافروشه مورد اعتمادمونه. بعدشم چندجای دیگه بعدش رفتم قیمت گرفتم. قیمتاباهم یادمه فرقی نمیکرد. 

عزیزم قبل ازینک بفهمه طلاها گم شده رفت بده واست انگشتر درست کنن؟

نه بابا وفتی دید انقدرمن گریه زاری میکنم گف حلقه را ناراحتش نباش برات میدم بسازن.. ولی موندم شمش وزنجیرما چکاکنم😭

فرض قضیه : ۱ _ طلاها صددر صد گم شدن یعنی پشت کمد نیافتادن ، به کسی قرض ندادی و این ها ۲ _ فقط خانم و آقا جاش رو میدونستن ولاغیر ۳ - خانم صد در صد برنداشته ۴ - متغیر ناشناخته نداریم مثلا بچه شیطونی که با طلاها بازی کرده یه حای خونه گم و گورشون کرده. 

حکم قضیه : آقای خونه از جای طلاها باخبره !

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ  _  ای هیچ برای هیچ  بر هیچ مپیچ  _  دانی که پس از عمر چه ماند باقی  _  مهر است و محبت است و باقی همه هیچ ...
اره مطمعنم چون طلافروشه مورد اعتمادمونه. بعدشم چندجای دیگه بعدش رفتم قیمت گرفتم. قیمتاباهم یادمه فرق ...

آها گفتم شاید تویکی ازطلافروشیها گذاشتی 

واقعا تواین سایت  به این نتیجه رسیدم که طرف تا مشکلی داره میادخوب که با فکرو دل یه عده بازی میکنه وبعد که مشکلش حل شددیگه میره وحتی براش مهم نیست بیاد ازحال خودش یه خبربده  واین در صورتی که تازه طرف راست گفته باشه و اونیم که دروغ میگه که دیگه واویلا  

انشاالله پیدا میشه

چرا باید شوهرت بره بده برات انگشتر بسازن؟ چرا همونو نرفتین بررگش کنین خدایا😐

میگن که انگشترشون هم‌نیست

همسرش انگشتر خودشون رو دادن مثلش رو برای اسی بسازن

حتما حلقه هاشون ست بوده

همون آني سابقم كه از ٨٩ عضو بودم...