2777
2789
عنوان

طلاهام غیب شده خیلی عجیبه برام😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2624 بازدید | 81 پست

به نظرم پیش دعا نویس و این چیزا نرو یه بار به شوهرت بگو من با فلانی میرم پیش یه دعا نویس که میگن خیییییلی خوبه 

بگو پول زیادی هم نمیگیره فقط در حد هدیه حتی ۵۰ تومن هم بدی قبول میکنه میگن مال یکی رو پیدا کرده طوری باشه که شوهرت نخواد همرات بیاد بعد الکی بیا بهش بگو خب نیاز داشتی بهم میگفتی دیگه ابروم نره و فلان بیین چی میگه...

اما اگر به هیچ عنوان راضی نشد تو تنها یا با کسی غیر خودش بری من بودم یه کوچولو شک میکردم بهش. خلاصه اینطور که شما میگی والا پیش پلیس بری عین قضیه رو بگی متهم اولشون میشه شوهرت. امیدوارم جن برده باشه بهتر از اینه شوهرت اینکار رو کرده باشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرم پیش دعا نویس و این چیزا نرو یه بار به شوهرت بگو من با فلانی میرم پیش یه دعا نویس که میگن خیی ...

همینکاراکردم. شوهرمم اصلااسرارنکرد ک باهام بیاد.. پولشوهم داد. و خیلی هم قسم میخوره ک برنداشته.. ببین شاید ب شوهرم برای شمش وزنجیر شک داشته باشم ولی برای حلقه مطمعنمممم ک برنمیداره. 

چطوریه که برای شمش و زنجیر شک میکنین اما برای حلقه اصلا شاید این نقطه ضعف شما رو میدونسته و حلقه هم برداشته که بهش شک نکنین‌.

ببین من نمیخوام بگم صد  در صد شوهرته ولی دو مورد داریم یک شما 

دو همسرتون وقتی شما میاین اینو مطرح میکنین میمونه شوهرتون برای همین روی ایشون مانور میدیم