ناچ مدیر استارتر عضویت: 1397/09/27 تعداد پست: 6741 عنوان مامانا بیاید 78 بازدید | 4 پست بهترین شیر خشک برا وزن گیری نوزاد چیه من بیومیل پلاس میدم اما اصلا تپل نمیکنه میشه یه صلوات برا نی نیم بفرستی سالم بیاد بغلم خدایا نی نیمو سالم بزارش بغلم 1402/02/17 | 14:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ما_از_این_نداریم عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 7531 منم همه جور امتحان کردم ببلاک نان سوپرامیل الانم بیومیل پلاس ولی تاثیری نکرده دفعه بعد اپتامیل میگیرم البتع کم یاب شده وقتی باهاتون بحثم میشه جوابتو میدم و از تایپک میرم ریپلای هم باز نمیکنم پس خودتو ب کشتن نده
ناچ مدیر استارتر عضویت: 1397/09/27 تعداد پست: 6741 منم همه جور امتحان کردم ببلاک نان سوپرامیل الانم بیومیل پلاس ولی تاثیری ... نان همه میگن تپل میکنه بعد همه میگن سوپرامیل خیلی چربه حالا من گفتم یا نان بدم یا بیومیل میشه یه صلوات برا نی نیم بفرستی سالم بیاد بغلم خدایا نی نیمو سالم بزارش بغلم
ما_از_این_نداریم عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 7531 نان همه میگن تپل میکنه بعد همه میگن سوپرامیل خیلی چربه حالا من گفتم یا نان بدم یا بیومیل 😂😂رو دختر منکه تاثیر نداشت ۵ ماهشه ۶ونیم کیلوعه 😐 وقتی باهاتون بحثم میشه جوابتو میدم و از تایپک میرم ریپلای هم باز نمیکنم پس خودتو ب کشتن نده