2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه عزیزم نفس عمیق بکش تو هوای آزاد 

میتوان با پنجه های خشک ...                                             پرده را یک سو کشید و دید ...                                              در میان کوچه باران تندی می بارد ...  کودکی با بادبادکی رنگی .‌. ایستاده زیر یک طاقی ...  گاری فرسوده ای میدان خالی را ....       با شتابی پرهیاهو ترک میگوید....                                   آری... میتوان بر جای ماند                                                                    

از اون حرفا بودا

نه بابا هیییییچ ربطی نداره راحت نفس بکش😂

۹۹/۹۹ درصد کامنت های بنده طنزه،خوشت نمیاد انگشتتو بذار پایین صفحه گوشی و بکشش بالا ..‌.😇

گاز توالت از هوای بیرون آلوده تر نیست نگران نباش !

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

گاز دسشویی تاثیر نمیزاره فقط حواست باشع غذاخوردی مو توش نباشه خدانکرده بپیچه دور گردن بچه🤣🤣🤣🤣🤣

لازم نیست همیشه دهنمو باز کنیم مسخره کنیم، وقتی یکی تاپیک میزاره، نگرانه که میزاره، لازم نیست مسخرش کنیم، عجب بساطی داریم نمیدونیم به استرس خودمون فکر کنیم یا مسخره کردن شما