2777
2789
عنوان

ارتودنسی

| مشاهده متن کامل بحث + 152 بازدید | 24 پست

بنظرم اگه بگن بکش خب حق داری ولی کامپوزیت که چیزی نیست انقدر دندونات خراب میشه هرکسی حداقل ده بار کامپوزیت کرده من دو تا دندون جلوم صاف نیست باید کامپ کنم راه دیگه ای نداره ارتودنسی خ گرونه و اگه دکترت لفتش بده دیگه روانی میشی چون مثل خودم یه دندونت مشکل داره میگم تاپیک صفحه ۳ منو رو بخون

یک عدد چپی 

نمیشه برا همون یک دندون باید یه فک رو انجام بدن ...دندون ها مرتب شن .. من این مشکلی داشتم دندونم رو ...

من شنیدم میشه اینجا هم کسی گفت دیده دو تا دندون ارتو کردن 

یک عدد چپی 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من شنیدم میشه اینجا هم کسی گفت دیده دو تا دندون ارتو کردن 

نمی دونم . برا منم دو تا دندون بود ارتو یک فک خیلییی قشنگ هم شد . دو تا دندون برا من بیرون بود که ارتو کردم الان ردیف و منظم رفته برای دندونام

نمی دونم . برا منم دو تا دندون بود ارتو یک فک خیلییی قشنگ هم شد . دو تا دندون برا من بیرون بود که ار ...

منم ارتوی کامل کردم ولی شنیدن اینکه یه دونه ای هم میشده اعصاب آدمو خورد میکنه یا یه طرف فک مثلا 

یک عدد چپی 

منم ارتوی کامل کردم ولی شنیدن اینکه یه دونه ای هم میشده اعصاب آدمو خورد میکنه یا یه طرف فک مثلا  ...

من یه فک بودم رو مخ بود .. هنوز ماهای اول که دندونام بیرون بود . مراقبتش که جدا .. درد داشت شدید ‌‌‌‌‌‌وقتی که میرفتم براکت عوض میکرد میومدم خونه مسکن میخوردم 

اونایی که یه دندون باشن که مراقبتش سخت تره 

ولی تک فک خوبیست اینه راحت تر غذا میخوری .. کارتم کمتره 😁 

فک کن باید نخ دندون بکشی مسواک بین دندانی استفاده کنی مسواک بزنی . دهان شویه استفاده کنی ... 

نخ دندون برا ارتو کشیدن سخت تره تا دندون که ارتو نداره 

همینطوری کم ترین زمانی که طول می‌کشید نیم ساعت سر دندونام می‌رفت 

هفته های اول خیلی لاغر شدم .. کم میخوردم و دردش زیاد بود 

بعدش عادی شد برام

من یه فک بودم رو مخ بود .. هنوز ماهای اول که دندونام بیرون بود . مراقبتش که جدا .. درد داشت شدید ‌‌‌ ...

من اصلا درد نداشتم اینجا هم تاپیک زدم دکترم الکی لفت داد الان مجبورم یک سال بزارم بمونه 

یک عدد چپی 

اون موقع یادمه اولین بار که رفتم بخرم مسواک .. هر جایی که پیدا نمیکنی .. شهر من با اینکه بزرگه دو تا داروخانه اگه داشته باشه..

اولین بارم بود نمی دونستم هیچی دیگه .. به من یه مسواک ارتو داد ، یک مسواک بین دندانی . با یه نخ دندون شد پونصد تومن 

کلا میخرم جنس خوب میخرم . ارال بی هم خوبه 

ولی خب به من بین دندانی داد که یه دونه مسواک عین مسواک عادیه فقط سرش عوض میشه همون دویست ..

منم نمی دونستم اینا نوع یکبارمصرف داره با قیمت مناسب ..

فک کن یه دونه گرفتم دویست .. بعد دو ماه اون سریش شکست .. هر جا رفتم سریش بخرم نداشتن که نداشتن بعد یه جا بهم از این بسته های دوازده تایی داد هشتاد و پنج هنوز بهتر از اون قبلی بود ..

من اصلا درد نداشتم اینجا هم تاپیک زدم دکترم الکی لفت داد الان مجبورم یک سال بزارم بمونه 

خیلی بده دکتر لغت بده ..

برا من دو تا دندونم یکسال تموم شد بعدشم بیست واحد کامپوزیت کردم 

من قبل اینکه انجام بدم.. خیلی دنبال دکتر خوب گشتم 

دکترم واقعا خیلی خوب بود 

خیلی دکتر نشون دادم بعد انجام دادم 

باید بری ارتودنتیست ببینتت. اگه بخوای ارتودنسی ثابت بذاری که همیشه باید بمونه بسته به اینکه چقدر باید جابجا شه دندونت حداقل 6 ماه زمان میخواد. 

من پسرم رو بردم پیش دکتر نگار حدادی. نیش اش داشت بد در میومد. خیلی دکتر خوبی بود. اگه خواستی میتونی باهاش تو ماوراطب مشاوره آنلاین رایگان انجام بدی. عکس دندونت رو بفرست ببین چی میگه. لینک مشاوره ماوراطب میذارم براتون:

https://mavarateb.com/doctor/دکتر-نگار-حدادی