کایلیی مدیر استارتر عضویت: 1401/12/06 تعداد پست: 329 عنوان ارتودنسی 152 بازدید | 24 پست من دندون نیشم سرجاش نیست یا باید کامپوزیت کنم یا ارتودنسیکامپوزیت حیفه دندونم خیلی تراش میخوره دلم نمیاد هزینه ارتودنسی کسی میدونه ؟چند وقت باید بمونه رو دندونام؟اذیت میکنه؟باید هر ماه عوض کنم یا نه؟ 1402/02/17 | 14:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مهدیهmmmmmmmm عضویت: 1401/12/03 تعداد پست: 974 نشون بده به دندونپزشک،میگه چقدر طول میکشع و هزینش چقدره...سخته ولی خب ارزش داره...ن هرماه عوض نمیکنی ک هرماه میری ی نگاه میندازه حالا یا سیمشو عوض میکنه یا اون کشارو وچیزای دیگه
هرمان عضویت: 1396/11/27 تعداد پست: 17205 اگه دندونت جلوتراز بقیست خوب نمیشه کامپوزیت. خیلی برامده میشه لبتارتودنسی بهتره براتونهزینش قبل از عید ۲۵تا ۳۰تومن بود.دکترا متفاوت بود قیمتاشون دردم از یار است و درمان نیز هم
کایلیی مدیر استارتر عضویت: 1401/12/06 تعداد پست: 329 ببین ارتودنسی تک دندون میشه یا نه نه دیگه باید کل فک رو ارتودنسی کنم میخوام هزینه و.. بدونم
هرمان عضویت: 1396/11/27 تعداد پست: 17205 بستگی به دندون داره. احتمالا ۱ سال دردم از یار است و درمان نیز هم
im_laura عضویت: 1401/08/16 تعداد پست: 609 عزیزم بری دکتر بهت توضیح لازم میدن کامپوزیت تراش نمیخواد اون لمینت هست که تراش میدن .. ارتودنسی هم بستگی داره یا تک فک حل میشه یا کلا دو فک انجام میدن ...فک کنم بهمن ۱۸ میلیون بود کلا .. الان باید ۲۰ تومن باشه دو فک
کایلیی مدیر استارتر عضویت: 1401/12/06 تعداد پست: 329 نشون بده به دندونپزشک،میگه چقدر طول میکشع و هزینش چقدره...سخته ولی خب ارزش داره...ن هرماه عوض نمیکنی ... اره اصلا واسه کامپوزیت اون دندونمو خیلی تراش میدن رسما چیزی ازش نمیمونه بعد از یه طرفم دلم ارتودنسی نمیخواد حس میکنم بچه میشم
کایلیی مدیر استارتر عضویت: 1401/12/06 تعداد پست: 329 عزیزم بری دکتر بهت توضیح لازم میدن کامپوزیت تراش نمیخواد اون لمینت هست که تراش میدن .. &nbs ... نه کامپوزیت اگه دندون جلو تر باشه و سرجاش نباشه تراش میدن
کایلیی مدیر استارتر عضویت: 1401/12/06 تعداد پست: 329 اگه دندونت جلوتراز بقیست خوب نمیشه کامپوزیت. خیلی برامده میشه لبت ارتودنسی بهتره براتون هزینش قبل ... اوه چقدر گرونه
مهدیهmmmmmmmm عضویت: 1401/12/03 تعداد پست: 974 اره اصلا واسه کامپوزیت اون دندونمو خیلی تراش میدن رسما چیزی ازش نمیمونه بعد از یه طرفم دلم ار ... ن بابا چ ربطی داره،اونجا ک من میرم کلی خانمای سن بالا میان ک اصلا باورت نمیشه
im_laura عضویت: 1401/08/16 تعداد پست: 609 ببین ارتودنسی تک دندون میشه یا نه نمیشه برا همون یک دندون باید یه فک رو انجام بدن ...دندون ها مرتب شن ..من این مشکلی داشتم دندونم رو نکشید و طی یک سال دندونم تو ردیف دندونام جا گرفت من تک فک بودم
im_laura عضویت: 1401/08/16 تعداد پست: 609 چه کاریه کامپوزیت با ارتودنسی حل میشه .. من خودم بیرون بود نیشم ... فقطم مشکلم دو تا نیستم بود ... فک کردم میگه بکش ولی اصلا نکشیدم ... با ارتو آورد داخل
im_laura عضویت: 1401/08/16 تعداد پست: 609 نه دیگه باید کل فک رو ارتودنسی کنم میخوام هزینه و.. بدونم تحتمالا یه ده .. دوازده تومن بشه