zibay_mni مدیر استارتر عضویت: 1401/08/28 تعداد پست: 209 عنوان عمل دماغ 43 بازدید | 3 پست بچه ها من ۵ ماه بینیمو عمل کردم بعد کلا ورمش خیلی کمتر شده فقط بالای دماغ بین دوتد چشما خیلی ورم داره حتی یک طرفش استخونش انگار زده بیرون بنظرتون برطرف میشه اون استخونه می خوابه یا کلا تا آخر همینطوری می مونه 1402/02/17 | 13:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
جاری_سیندرلا عضویت: 1402/02/11 تعداد پست: 527 باید بری پیش دکترتمن خودم اونجا یه استخون داشتم هنوزم پیداست بهش گفتم به خاطر همین استخونه عمل کردم گفت نه اون لخته خونه باید ماساژ بدی تا محو بشههرچند خیلی دارم ماساژ میدمولی گفت اون واسه همه هست
zibay_mni مدیر استارتر عضویت: 1401/08/28 تعداد پست: 209 باید بری پیش دکترت من خودم اونجا یه استخون داشتم هنوزم پیداست بهش گفتم به خاطر همین استخونه عمل کرد ... فک کنم خوب سوهان کشی نکرد وگرنه اصلا بالاش شبیه بینی های عملی ک خط کانتور دارن نیستواسه تو برطرف شد؟
جاری_سیندرلا عضویت: 1402/02/11 تعداد پست: 527 فک کنم خوب سوهان کشی نکرد وگرنه اصلا بالاش شبیه بینی های عملی ک خط کانتور دارن نیست واسه تو برطرف ش ... نهیکم از قبلش بهتر شده فقطدوماهه عمل کردم